Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,705
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 590,288
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

Kim demiş çok yakıyor!
Yakıt ekonomisi konusunda uzman ünlü sürücü çift Helen ve John Taylor, standart donanımlı turbo dizel motorlu Jeep Compass ve Jeep Patriot ile Londra’dan Berlin’e bir depodan daha az yakıt kullanarak seyahat etti
1059 km.den oluşan Londra-Berlin seyahatini ortalama 100 km. hızla normal yol koşullarında, 2 kişi ve bagajlarıyla gerçekleştiren ünlü çift, 4lt.’den biraz daha fazla bir yakıt tüketimiyle büyük bir rekor kırdılar. Seyahatin başlangıç noktasında depoları mühürlenen Jeep’lerin kat ettikleri 1124,1km. yol ise, noter tarafından da onaylandı.
http://arabam.milliyet.com.tr/haber.aspx?PID=1017&HID=1&haberID=282814

Biri benim xj ye bu durumu anlatabilirmi acaba .:smiley:

Etiketler

MK51' Alıntı:
Emre (huntertmt) ve Bülent (65conv) arkadaşlar aramıza hoşgeldiniz...

Çok teşekkür ederim Mustafa bey. Grubunuzun yeni üyesi sayılırım. Ben de bir dört çeker alma arifesindeyim ve kafam çok karışık. Eğer bu konuda bana yardımcı olursanız hepinize minnettar kalırım. Eklediğim linkte ayrıntılı bir şekilde görebilirsiniz.
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=11605.0

Arkadaşımız Faruk (frkbdr) bugün bir kez daha baba olmuştur. ..Eşi ve junyör oğlu gayet sağlıklıdır.
Bir ömür boyu mutlu bir şekilde büyütürler inşallah :smiley:

İlgili Link : http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=2530.new#new

yeni aramıza katılan tüm arkadaşlara hoşgeldiniz sevigler saygılar

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=10812.40

Takım konuları için muhabbet linki :smiley:

fenerbahçelileri fenerlilerde karşılamış..Çiçek atanlar pendik ten çiçekçilerdi :smiley:

hosbulduk mustafa ark bu site gercekden harika en kisa zamanda sizleri tanimak isterim
ben ist b. cekmecede ikamet etmekdeyim bana yakin arkadaslar varmi sitemize uye ozellikle cj ci ben araci yeni aldigim icin eski cj cilerden fikir ve tecrube almak isterim

orkun senin mavi tosunu gördüm geçengün o dodiklerle tam tosun olmuş nerden aklına geldi varmı örneği özgün çalışmamı...sen şimdi ne dolmuşundur breh breh dana 44leri hırpalamak için bende görmek istiyorum böyle güzel duruyoda maşallah sahne alınca nasıl olucak bakalım ;D

Ne diyosun abi yaaa..O zaman Orkun'u konvoy başı yapmayalım..Kimbilir bizi nerelere sokar mazallah ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

SON KONULAR

Geri