Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,705
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 590,288
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

Herkese merhaba ben daha siteyi yeni buldum ve kayıt oldum .
Dolayısı ile o kadar cok okuyacak bölüm varki.Ben Ankara lıyım geçtigimiz dört sene boyunca hemen hemen her pazar Ankara cevresinde enduro yaptım 2006 model KTM 450 vardı bes hafta oncesine kadar. Neyse fazla uzatmiim, kaza dolayısı ile sattım motoru. Daha once 95 Grand cherokee,2000 x5,2002 discovery2,halen su an 2005 discovery3 ve 2004 grand vitara kullanıyorum.Ankara lı gezenbilircilerle nasıl iletişime gecerim.

Etiketler

65conv aramıza hoşgeldin ,Ankaralı Gezenbilircilerin sayfasının linkini veriyorum burada kendini tanıtırsan sevinirim,

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=9740.0

ayrıca Gezenbilir Offroad Grubunun tanışma köşesine de kendini tanıtırsan iyi olur ,

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=9726.0

65conv' Alıntı:
Herkese merhaba ben daha siteyi yeni buldum ve kayıt oldum .
Dolayısı ile o kadar cok okuyacak bölüm varki.Ben Ankara lıyım geçtigimiz dört sene boyunca hemen hemen her pazar Ankara cevresinde enduro yaptım 2006 model KTM 450 vardı bes hafta oncesine kadar. Neyse fazla uzatmiim, kaza dolayısı ile sattım motoru. Daha once 95 Grand cherokee,2000 x5,2002 discovery2,halen su an 2005 discovery3 ve 2004 grand vitara kullanıyorum.Ankara lı gezenbilircilerle nasıl iletişime gecerim.

radicale262, bafralı7939 (Bülent) ve bfgoodrich arkadaşlar aramıza hoşgeldiniz.

Yeni arkadaşlar ve eskiler tabii ki; "nic"lerinizin altına adınız ve soyadınızı açık olarak yazarsanız, isimleri hatırlamamız daha kolay olacak.
Gezilerde görüşmek dileği ile... teşekkürler.

Recep abi; sen hep gezenbilirle ol diye arabayı 1000 YTL düşürsen bile kimse almayacak haberin olsun. Napcan hyundaie 33" lastik mi takacan ;D ;D ;D

site saatimize dikkat çekiyorum.ileri alınmamış.ben bu mesajı 02:50 itibarı ile yazıyorum son gönderilen mesajlarda 1:50 çıkıyor.önemlimi benim için değil aslında aksaklık olmasın sonra :D

bfgoodrich ,Emre ve Bülent beyler aramıza hoşgeldiniz ..
Bülent bey 2009 yarışlarında sizi seyretmek isteriz :smiley: Nede olsa Gezenbilir'li oldunuz artık :smiley:

muhterem gezenbilr ailesi ve offroad guruları aklıma bi fikir geldi bir güzellik yarışması yapalım hemde geniş çaplı ama sadece gezenbilir içinde tüm bölgeleri kapsasın ve değişik katagorilerde en güzel offroad aracını seçelim fikir benden geliştirmesi gezenbilirin akil adamlarından
olabilecek katagoriler:
* en yakışıklı gezenbilir
* en ceset gezenbilir
* en güçlü gezenbilir
* en mukavemetli gezenbilir
* en yaşlı gezenbilir
* en vb............

valla ben bu fikre katılayım diyorum
ama benim aracım kendi çapında öyle dört dörtlük bir araç değil
kıyda köşede beklerizzzz

ödül olarakta bir kova çamur verelim hehe hural hakan ne der cilde iyi gelir... ;D ;D ;D

ilker5276' Alıntı:
valla ben bu fikre katılayım diyorum
ama benim aracım kendi çapında öyle dört dörtlük bir araç değil
kıyda köşede beklerizzzz
bi katagori bulunur seninkinede maksat eğlenmek tabi bunu haziranda yapmak lazım ki bende geleyim eğleneyim hehe ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

SON KONULAR

Geri