Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,705
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 595,632
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

orsa' Alıntı:
Millet araziden yeni döndü galiba fazla hareket yok. :smiley:
Bugün Camel Etabıyla tanıştım. :eek: O kanallardan geçebilecek araçlar ya 35' lastikli olacak ya da kamyon veya traktör.
Vay Onur demek sende gördün cehennem çukurlarını...33'' lerlede geçiliyo :smiley: Ben geçtim..
Ama benim gibi dikkatini dağıtırsan düşersin o çukura aks,porya ve amartisör dağılır Allah korusun ...
Titiz ve hırs yapmadan geçilir..Ama vinç istemiyorum deyip gazlanırsa ya kırılıyor yada arızaların başlangıcı oluyor :smiley:
Görüşmek üzere.....

Etiketler

Etabın yarısını 2 çeker geçmek durumunda kaldığım için sürekli gazlayarak gittim. İki kere vinçledik arabayı. Biri çıkışı idi parkurun.
Yalnız arabanın gidişine gerçekten çok şaşırdım. Bu kadar iyi olacağını tahmin etmiyordum.
Görüşmek üzere Uğur Abi. Gezi haberlerinizi bekliyorum.

http://www.sahibinden.com/1998_sport_beyaz_65000_kmWQQaXQQ5275901WQQpXQQdisplayitem
selamlar
bu arabayı tanıyan varmı
yada sahibini ilgileniorumda ;D
saygılar

abi bencede uçuk ama aşkın jep daima 10 bin fazla söylediği için
birde sitede fotolarını gördüm
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=8950.0
aracın belki tanıyan vardır sahibini diye
yoksa aşkından ALLAH ın selamından başka bişey alınmaz ;D
senin araçta orda sanırım (gezide
)

merhabalar.adım ali kemal yılmaz.trabzonda yaşıyorum.32 yaşındayım,makine mühendisiyim,akaryakıt işiyle uğraşıyorum.doğa ile alakalı herşeye özel ilgi duyuyorum.1974 lr series ııı 2.25 ve 1997 lr defender 110 3.5 V8 aracım var.vakit buldukça doğa gezileri yapıyorum.-özellikle kışın yaylalarda mahsur kalmayla sonuçlanan gezilerimiz vardır.-ilgilenenlere duyrulur.ayrıca land rover ların hastasıyım rampaların ustasıyım.7 ayda özenle orjinaline sadık kalarak topladığım 1974 s ııı ile gereksiz atraksiyonlara giriyorum.1997 V8 olanı henüz deneme fırsatım olmadım çünkü yeni satın aldım.bu araçla ilgili tavsiye verebilecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.bir hafta boyunca hemen hemen yazılı tüm mesajları okudum,define gibi bir site.hazırlayanların ve mesajlarıla katkıda bulunanların ellerine sağlık.tekrar görüşmek üzere ...
ali kemal yılmaz

sujaa' Alıntı:
http://www.sahibinden.com/1998_sport_beyaz_65000_kmWQQaXQQ5275901WQQpXQQdisplayitem
selamlar
bu arabayı tanıyan varmı
yada sahibini ilgileniorumda ;D
saygılar

O araç üyelerimizden bir arkadaşımıza aittir.Fırsat buldukça gezilerimize katılır.Fiyat konusu çok sübjektif bir konu olduğundan satıcıyı ilgilendirir diye düşünüyorum.

Ali Kemal bey aramıza hoşgeldiniz :smiley: ..Karedeniz turu yapacağımız zaman umarım buluşuruz....

ilgi alakanıza çok teşekkür ederim.uğur bey karadeniz turuna değindi,yazılı bir program var mı bilmiyorum ama şu ana kadar karadenizi gezmemişseniz acilen tavsiye ederim.her konuda yardımcı olabilirim.büyük organizasyon olur.

Ben Rize/Ardeşen'leyim..Benim gezdiğim bildiğim yerler var..Fakat sizler orada yaşadığınız için çok daha fazla yerleri biliyorsunuzdur..Mustafa abinin dediği gibi netliğe kavuşmadı ama hep konuşuyoruz..ve off-road grubu konuşunca mutlaka sonuçlanır...

hoşgeldiniz ali kemal bel
nadir abi direk soralım diyorum sahibine
ne ister çünkü askın da gördüüm bi patrol vardı 43000 istiyodu
aynı araba 10 gün sonra 33000 e veriliyod :mad:u
baktım halende aynı ilan galerinin listesindede var
ondan sordum yani
eğer tanıyorsanız lütfen yardımcı olurmusunuz :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,758
Kayıtlı Üye Sayımız
166,573
Kaydolan Son Üyemiz
isangun

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR