Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,705
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 590,803

Etiketler
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

çok komik ama ben ilan panosuna sadece ilan verdiğimde bakıyorum ;)
resimleri çekiim orayada koyucam...

Uğur erken davrandı, bende aşağıdaki mesajı yazıyordum... ;D

İlan panosuna koysana Orkun....
Bende 30" Cooper AT leri elden çıkarıcam herhalde, biraz daha büyüklerini takıcam.

MK51' Alıntı:
Hasan Çalışkan (pancarmotorcu) arkadaşım hoşgeldin...
hoşbulduk biraz cevapları geç yazıyorum forumdaki resim ekleme profil ekleme gibi şeyleri çözmeye çalışıyorum daha önceleridonanım haber forum unda üyeydim resim eklemeler dah basitti malum ben mekanikçiyim biraz ugraşıp bunuda çözeriz

Hasan arkadaşım, aşağıdaki linklerde aradığın cevapları bulabilirsin...

Teknik Yardım - Forumda Karşılaştığınız Sorunlar:
http://www.gezenbilir.com/index.php?board=16.0

Photobucket ile Mesajlarınıza Fotoğraf Ekleme:
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=1020.0

Millet araziden yeni döndü galiba fazla hareket yok. :smiley:
Bugün Camel Etabıyla tanıştım. :eek: O kanallardan geçebilecek araçlar ya 35' lastikli olacak ya da kamyon veya traktör.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,680
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR