Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,705
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 597,585
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

Nadir abi ..üyelerin araçlarını yazma işinide üstlendin ya..bravo..bir düşünüyorumda, takip dikkat ve emek istiyor :smiley:

Etiketler

Araç Grand Cherokee dir..4.0 olması bir şeyi değiştirmez...Loredo,Limited,Overland modelleri Aksesuar ve teknik farklılıkları belirler..

Evet ya..Sizinle övündüm :smiley: Meşhur olduk..Yürüyüşüm değişti...
Hakikaten hoşuma gitti :smiley:

tebrikler güzel bir program oldu
banada elemanlar söyledi alt katta dinliyorlardı tel açtılar abi sizin sitenin programı var diye :smiley:
zaten önce mert i tek sanmıştım konuşmalara yetiştim meğer yanlız değilmiş :smiley:

Arkadaşlar tebrikler.Çok süper bir program olmuş.Gezenbilirin amacını ve ailemizin güzelliğini çok harika bir şekilde insanlara aktarmışınız..Böylesine güzel ve büyük bir ailenin içerisinde olmak zaten beni çok mutlu ediyordu.Bu programdan sonra dahada bir başka mutluluk verdi.
Tekrar tekrar tebrikler...

gercekten güzel bir program yapmışssınız ve ailemiz gerçekten cok iyi tanıtmışsınız hepınıze tesekkurler

Ailemizi Best Fm aracılığı ile milyonlara taşıyan ve tanıtan herkese teşekkürler.

vay be insanda gerçekten bir gururlanma durumu oluyo enteresan aidiyet duygusunun bir yansıması heralde tebrik ederim.

Best fm de konuşan arkadaşlarımızın fotoğraflarını bu sayfada görebilirsiniz :D
harika tanıtım yaptınız, hepinize teşekkürler :smiley:
bundan sonra kim tutar gezenbilir.com u , tabiki bizleri de :D :D :D

http://www.gezenbilir.com/index.php/topic,9210.0/topicseen.html

gerçekten harika olmuş . gezenbilir ailesinin içinde olduğum için kendimi şanslı hissediyorum.hepinize herşey için tekrar teşekürler....

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,771
Kayıtlı Üye Sayımız
166,592
Kaydolan Son Üyemiz
Ömer Deniz Önder

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR