Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,705
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 597,585
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

evet,belirttiğim gibi bunlardan çok fazla yok zaten... şanzımanda problem yaşıyorum biraz.. araç şu anda tamircimde. 3. vitesde kilitlendi,şanzıman açıldı ve elden geçti ancak aynı problem devam ediyor... elektroniğinde problem olabileceği söylendi, bende sabırla problemin çözülmesini bekliyorum... arcın rengi beyaz ..

Etiketler

Zafer Türkiye'nin..Helal :smiley:

Aykut hoşgeldin...
Aracın anlatımı doğan görünümlü şahin misali oldu... Şaka tabiiki..
Valla bende ilk kez duydum ve merak ediyorum..

sekan ben kafayı yemedim arkadaşım, bu araçlardan istanbuldan bir kaç tane var vergi avantajı nedeniyle geçen sene baktığım araçlardan birisiydi ondan sordum gri mi diye :smiley:

Valla Serkan'cım istisnalar olabiliyor...4.0 Lt G.Cherokee duymuştum..Ama gözümün önüne gelmedi..Arkadaş getirirse turda atarız :D

Jeep34' Alıntı:
Valla Serkan'cım istisnalar olabiliyor...4.0 Lt G.Cherokee duymuştum..Ama gözümün önüne gelmedi..Arkadaş getirirse turda atarız :D
arkadaş bizle gelr mi bilmiyorum valla abi ... gelsede tur atmaya vakit olurmu onu da bilmiyorum ;) ... aracını sağ alim kurtarsın dışardan görsek te yeter ,D ;D

İyi akşamlar Aykut kardeşim...İnşallah görüşmek ve gezmek kısmet olur...Bizde araç ayrımcılığı yok..Ama gönlümüzde Jeep in yeri ayrıdır :D ..Bana kızacaklar ama..idare et..

Jeep34' Alıntı:
İyi akşamlar Aykut kardeşim...İnşallah görüşmek ve gezmek kısmet olur...Bizde araç ayrımcılığı yok..Ama gönlümüzde Jeep in yeri ayrıdır :D ..Bana kızacaklar ama..idare et..

uğur abi o jeep REJEEP olmasın ;D

Evet Yücel..Vaziyeti hemen çakozladın :D ..Gönlümüzde ortak başka hangi jeep alabilir
Benim için Grand REJEEP :D

Aykut bey aramıza hoşgeldiniz...

Aykut Bey'in aracından 20-30 tane var Turkiye'de genelde 93-94 modelleri çok fazla... Zaten normalde 5.9 ve dizeller hariç dingiller aynı XJ ve ZJ(grand) de... 5.2 Grandın 4.0 XJ'den 500kg ağır olduğunu biliyorum, 4.0 grandda heralde en az 250-300kg arası ağırdır. Hacmi ve ağırlığı dışında arkası helezon :smiley: motor aynı şanzıman aynı...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,771
Kayıtlı Üye Sayımız
166,593
Kaydolan Son Üyemiz
Ömer Deniz Önder

SON KONULAR

Geri