Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,705
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 595,777
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

Orkuncum anlaşıldığı kadarıyla gaza getirme odaklı bir mesaj yazmışsın :smiley: bi süre offroad tatili verdim arabaya, süpermarket takılıyorum, ama yakında trail e geçiş yaptığımda cevabını arazide verecem, burdan konuşmak olmaz :smiley:

Jeepcj7' Alıntı:
discolar varda gezilerde yok... caddede geziyolar heralde :D en son Şile'de yazın gördüydük Oktay getirmişti... Mert madem XJ'e sempatin var, alalım sanada bitane yazalım arkasına "trail rated" discoyada "supermarket rated" ne dersin?

Etiketler

Deep' Alıntı:
Ocakta dalınır mı yahu? duyunca titredim valla :smiley: ben de mangal yakarım :smiley:

mert selam 2000 milenyum yılının 31 aralığı 1 ocağa bağlayan yılbaşı gecesini bodrumda sualtında geçirmiştik ama aklımda kalan o soğuk geceye dişlerimizin çakırdama seslerinin eşlik ettiği ve yaklaşık 3 dakikada bir idrar taliyesi yaptığımızdır.bidaha zaten kışın dalmadım o geceden sonra ;D

Mertcim ufak ara gazlar veriyorum ki belki sinirlenirsin... çamurlanıp rahatlarsın diye ;D ;D ;D

Deep' Alıntı:
Orkuncum anlaşıldığı kadarıyla gaza getirme odaklı bir mesaj yazmışsın :smiley: bi süre offroad tatili verdim arabaya, süpermarket takılıyorum, ama yakında trail e geçiş yaptığımda cevabını arazide verecem, burdan konuşmak olmaz :smiley:

Ya arkadaşlar sadede gelelim..Geçen hafta kar sınavına giremeyenler için bu hafta bütünlemeler var... ;D ;D ;D..Ben şimdi keşfe çıkıyorum..Akşama fotoları koyarım ;) ;)

Valla Faruk bu disco cular sürekli Reina felan geziyo adı üstünde Disco :D

Birden Bey sizinle tanışamadık ya... Ben hala Offroad oyunları yorgunluğunu atamadım :smiley: esasında gelmek istiyorum oralara... Şimdi 5 tane jant lastik arıyorum, MT desenli kumho roadventure gibiii.. Mudzillaları kısa mesafe gezilerde, daha az ses yapacak olanları uzun mesafe gezilerde kullanmayı planlıyorum ;D

bazen de diyorum ki zırtpırt lastik değiştirmiyeyim diyede 1şase 1kupa1de motor koyabilirim 5 lastiğin üzerine ???

arasıra tembellik yapmakta iyidir ben bugün evden çıkmıyorum :smiley:

evde zaman geçirmeyi özleyeceğimi düşünmemiştim :smiley:

Ben de benzer bir durumla karşılaşmıştım. Bu gibi durumlarda ne sehpa ne 4x4, en güzeli yeğen çeker ;D Yaşlarına göre sınıflanan yeğenlerin değişik işle dayılarına hizmet etmesi gibisi yok (Bkz. space cem)
::smiley: ::smiley: ::smiley: ::smiley: ::smiley: ::smiley: ::smiley: ::smiley: ::smiley:

abi ben 4x4 uzaktan kumandalı bir araç alıp böyle günlerde salona engeller koyarak oynamayı düşünüyorum
balkona kar buz engelide yapabilirim ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,759
Kayıtlı Üye Sayımız
166,575
Kaydolan Son Üyemiz
Murat_Anıl

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR