Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,705
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 595,774
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

naci abi hoş geldiniz.gezenbilirde çok yetenekli uzman doktorlar var onlar size gerekli reçeteleri hafta sonlarında yazarlar düzenli uygularsanız virüsten kurtulamasanızda kontrol altına alırsınız.ben zaman darlığından uygulayamadığım için beni sevgili doktorum mazhar osmana sevk ettiler :D

Etiketler

ne o mert disko-xj çekişmesimi var :smiley:
ona göre araç değiştirelim
bakalım en çok hangi taraf promosyon veriyor ;D

disko diye ayırım yapma land da küçümsemeyecek sayıda :smiley:
hem adi üstünde DİSKO ayrı bir havası var kımıl kımıl..... ;D

hem üzülme senin için 2 balıkadam üye ettim siteye birisi 2 yıldız diğerini bilmiyorum :smiley:
birisiyle ocakta dalmaya gideceğiz onlar dalacak ben mangal yakacağım ;D

olur beraber yakarız o zaman
bu de4liler ocakta şubatta dalıyorlar bende merak ettim sudan çıkınca ne halde olduklarını gidip inceleyeceğim beraber inceleriz
tabi sen gaza gelip dalmazsan :smiley:

dalmaya bende gelmak isterim tabi size uygun olursa ben marmaray tup gecitte profosyonel olarak dalgiclik yapiyorum

bide sunu soyleyeyim tup geciti TURK DALGICI TURK MUHENDISI yapiyor ortalikta 4-5 tane japon geziniyor sadece

discolar varda gezilerde yok... caddede geziyolar heralde :D en son Şile'de yazın gördüydük Oktay getirmişti... Mert madem XJ'e sempatin var, alalım sanada bitane yazalım arkasına "trail rated" discoyada "supermarket rated" ne dersin?

o zaman sizin tüp geçitin oraya dalalım değişiklik olsun gezdirirsin bizleri :smiley:
çok soğuk olmayan günde Yassıada dalışı fena olmaz aslında aşağısı 13 derece sabit sonuçta :smiley: tüp geçit civarı da öyle değil mi?

divercan' Alıntı:
dalmaya bende gelmak isterim tabi size uygun olursa ben marmaray tup gecitte profosyonel olarak dalgiclik yapiyorum

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,759
Kayıtlı Üye Sayımız
166,575
Kaydolan Son Üyemiz
Murat_Anıl

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR