Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan aslanahmet Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6,037
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 916,647
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

cengo1965' Alıntı:
İnsel Hocam,
Gecmiş olsun, bir perdeyi yada çarşafın ucunu düğüm yap 3 gün içinde bulacaksın hurafe gibi ama kayıp eşyaların ortaya çıkmasında eskilerin yaptığı bir şey bazen faydası oluyor :smiley:

Yav Cenk Ethem Dedeye gobek de adadim. :D
Nereden cikti bu yav. Tesekkurler.

Etiketler

İnsel hocam geçmiş olsun olacağa çare yok canınız sağolsun,belli olmaz umarım bir yerlerden çıkar benim iki kere çantam çalındı o zaman yenilemiştim ama bir keresinde Bağdat caddesinde gece nöbetci eczane ararken düşürmüşüm 2 gün sonra vatandaşın biri aradı sağolsun gidip aldım sigorta poliçesinin üzerinde telefon numarası var yeterki iyi niyetli birinin eline geçsin.

İnsel Bey geçmiş olsun,

Geçen senelerde kaybolan cüzdan ve içindeki kimlik kartlarımız; cuzdanı bulan kişinin cüzdanda ki bir telefon numarasından yola çıkarak 8 ay sonra bize ulaşmasıyla mutlu bir şekilde sonlanmıştı. Biz bu arada yeni kimlik çıkartık ama kaybolanın da tekrar geri dönmesi de iyi oldu.

Umarım fazla beklemeden ruhsatı bulursunuz. Bulamazsanız bildiğim kadarıyla aracın bağlı bulunduğu trafik şubesine başvurup yeniden ruhsat çıkarmak için işlem başlatıyorsunuz. Tabi bu süreç içinde aracın muayenesinin yapılması gerekiyor.

Selamlar...
Selçuk...

İnsel fotokopisi filan varmıydı,bak en azından o yanında olsun.Yoksa yolda çok zorlanırsın polis durdurursa..
Yada sen sanatçısın aklında kalanı çizecek bir arkadaş vardır mutlaka :smiley:

mayıstosböce' Alıntı:
İnsel fotokopisi filan varmıydı,bak en azından o yanında olsun.Yoksa yolda çok zorlanırsın polis durdurursa..
Yada sen sanatçısın aklında kalanı çizecek bir arkadaş vardır mutlaka :smiley:

selsun' Alıntı:
İnsel Bey geçmiş olsun,

Geçen senelerde kaybolan cüzdan ve içindeki kimlik kartlarımız; cuzdanı bulan kişinin cüzdanda ki bir telefon numarasından yola çıkarak 8 ay sonra bize ulaşmasıyla mutlu bir şekilde sonlanmıştı. Biz bu arada yeni kimlik çıkartık ama kaybolanın da tekrar geri dönmesi de iyi oldu.

Umarım fazla beklemeden ruhsatı bulursunuz. Bulamazsanız bildiğim kadarıyla aracın bağlı bulunduğu trafik şubesine başvurup yeniden ruhsat çıkarmak için işlem başlatıyorsunuz. Tabi bu süreç içinde aracın muayenesinin yapılması gerekiyor.

Selamlar...
Selçuk...

Her turlu yardimi dilemis olmama ragmen ruhsat gitti oyle gozukuyor. Tabii sigorta policesi de. Bugun karakoldan tutanak tutturdum. Sigortaci yenisini gonderecek. Muamelecimle konustum. Evet bir muayeneye girecek ve sonrasinda ruhsat cikacak. 350 lira gibi bir maliyet cikti karsima. Siz siz olun ruhsatinizin kiymetini bilin. İyi niyetli dilekleri icin herkese tesekkurler.
Fotokopisi maalesef yok. Ama ciziverdim bir tane dedigin gibi. :D
Sevgiler.

TezzMertek' Alıntı:
Sağlık olsun İnsel bey.
Oooo Benim sevgili moderatörüm buralara gelmiş Nasılsınız Murat bey kardeşim. anılarımda sizinle ilgili espirilerimi gözlemlemeniz ve değerli yorumlarınız için sizi seyyah-34 ile tarihe yolculuk başlıyor 'a bekliyorum.

seyyah-34' Alıntı:
Oooo Benim sevgili moderatörüm buralara gelmiş Nasılsınız Murat bey kardeşim. anılarımda sizinle ilgili espirilerimi gözlemlemeniz ve değerli yorumlarınız için sizi seyyah-34 ile tarihe yolculuk başlıyor 'a bekliyorum.

İnşallah Kemal ağabey ,
;)

İnsel bey geçmiş olsun. Umarım bir yerlerde bulunur da sıkıntıya düşmeden kurtulursunuz...

Tesekkurler. Verdim muameleciye. İslemi baslattim.

İnsel hocam noter satışında ruhsatın fotokopisi olması lazım, dosyasına bakıver eski sahibinin üstüne olması farketmez

Evet oyle oldu. Tesekkurler. Eski sahibinden tuv belgesini almistim. Sanirim o kagit sayesinde tuve gidecegim ama para vermeyecegim. Cumartesi gidecegim. Aktaririm gelismeleri.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR