Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan aslanahmet Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6,037
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 916,647

Etiketler
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

cakir0203' Alıntı:
Sayın Cem bey.
Acemiliğimden sizi yoduğum için kusura bakmayın ve özür diliyor, hoşgörünüze ve emeğinize teşekkür ediyorum.
Sağolun, sağlıklı kalın.
Rica ederim Hasan bey, özür dilenecek bir durum yok :smiley: Açıklamayı yapmasam mesajınızın siilinmiş olduğunu düşünebilirdiniz. Keyifli paylaşımlar...

selamlar daha cok kamp ve treking gezileriyle doğaya karışmış olmakla birlikte nişanlımında motorsiklet, daha konforlu kamp ve yolculuk konusunda karavana yönelmesiyle bende önümüzde ki ağustos ayına bir tatil planı içine girdim. şuan bir fikir bir hayal. 4x4 defender kullanıcısıyım araç arkasına takılacak bir karavan mı olur yoksa motokaravanmı bilemiyorum, internetten araştırıyorum kiralıklar faydalı linkler vb. yararlı olabilecek bir çok bilgiye geçmiş forum sayfalarından ulaşabilirim sanırım yinede aklınıza birşey gelirse bir mail adresi bir bilgi dikkat edilecek birşey yazın lütfen, zaman zaman planlarım netleştikçe bu forumdan yazmak biraz vaktinizden izninizle çalmak isterim.

keyifli günler dilerim

Kolayı var hemen yeniden 100 yapayım :smiley: Zaten bir süre sonunda boşaltılması gerekiyor serbest muhabbetlerin :smiley:
Çok beğendiyseniz hep 100 de kalabilir :smiley:

selam herkese
genelde karavancılık ile ilgili okuduğum tüm konulardan anladığım kadarıyla hanımlardan yana dertliyiz gibi bende karavan sahibi olmak istiyorum ama tek engel eşim gibi bu engeli aşmamda yardımcı olabilecek tüm önerilere açığım (tabiki kanuni sınırlar içinde:smiley: )
teşekkurler

alpino' Alıntı:
selam herkese
genelde karavancılık ile ilgili okuduğum tüm konulardan anladığım kadarıyla hanımlardan yana dertliyiz gibi bende karavan sahibi olmak istiyorum ama tek engel eşim gibi bu engeli aşmamda yardımcı olabilecek tüm önerilere açığım (tabiki kanuni sınırlar içinde:smiley: )
teşekkurler

Kanuni sınırlar içinde çözüm bulmak istiyorsanız bu engeli aşma yolundaki davalara Aile Mahkemeleri bakıyor :smiley: Eşiniz ikna olmadığı sürece bu engeli aşamazsınız üzgünüm :smiley:
Foruma hoşgeldiniz.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR