Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan aslanahmet Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6,037
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 916,732
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

işi tatlılıkla sonuclandırmayı tercih ederdim ama yinede bir şansım olduğunu dusunmekteyim biraz caba gerekecek gibi.

sonucta karavancılıkta tum doga ile ilğili hobiler gibi sabır ve meşekkat gerektiriyor bende bunu bilerek davranmalıyım o zaman

ilginize teşekkurler

Etiketler

Eskiden slogan,
Manzarandan sıkıldın mı? Değiştir gitsin...
Yeni slogan,
Eşinden sıkıldın mı? Boşa gitsin... ;D ;D

Bu arada ben eşimden dertli değilim hiç... O yüzden eşim yeni sloganı duymasın ltf. :smiley:

Şaka bir yana, sorunun boyutunu bilmesek de yorgan yakacak kadar büyük bir sorun değildir herhalde. Küçük adımlar ilkesini uygulayın çözersiniz.

İlk önce bilgisayarınızı açın sonra karşısında hayret verici ünlemler yapın yada vay anasını bravo gibi kelimeler kullanın,yani bir şekilde tesadüfen gelişen bir durum yaratın, ama önünüzde bu sayfa açık olsun,(Sebiha hanım kendini tanıttığı bölüm) http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=41777.200 eğer bu ikna etmez ise,eee diğer şık neydi.

alpino' Alıntı:
işi tatlılıkla sonuclandırmayı tercih ederdim ama yinede bir şansım olduğunu dusunmekteyim biraz caba gerekecek gibi.

sonucta karavancılıkta tum doga ile ilğili hobiler gibi sabır ve meşekkat gerektiriyor bende bunu bilerek davranmalıyım o zaman

ilginize teşekkurler
Eşinize Mahmut Bey'in Çılgın Karavancılar kitabını hediye edebilirsiniz. Bir ihtimal ilgi duyabilir. ;D Karavancıların buluştuğu kamplı bir geziye günübirlik niyetiyle yola çıkıp yanınıza çadırınızı da alarak katılın. ::smiley: O da işe yaramazsa, gözünüzü karartıp ikinci el bir karavan alın. Emrivaki yapıp, önce birlikte kısa bir gezi yapın. Severse sorun yok. :smiley: Sevmedi sizin de keyfinizi kaçırıyorsa; tatillere yalnız çıkmak zorundasınız yada eşinizin sevdiği tatil tarzına uygun olarak gezi yapmak ve karavanı satmak zorunda kalırsınız. :'(

selamlar istanbul kartaldan yeni üye Salih çal 1958 ist.doğumlu ve emekliyim.gezilerimi bu güne kadar otomobillerle gerçekleştirebildim.şimdi 1 ay önce 1980 model vw t3 minübüs aldım (şuan fırında fındık kavuruyordum okurken biraz fazla kavurmuşum soğuyunca anlarız)bundan sonraki gezilerimizi içine biraz tadilat yaptıktan sonra t3 ile yaparız inşaallah.levent bey maltepeliydi hatırladığım kadarıyle yüzyüze tanışmayada levent beyden başlayıp dostlukları pekiştirmek dileğiyle saygılar salih çal

Onerilerin hepsine tesekkurler , artik bir yolunu bulacagiz . Karavancilikla ilgili anketi yapmayi dusunuyorum oncelikle bende nerdeyse hep cevaplar c secenegi cikti bakalim esimde ne cikacak. Tekrar tesekkurler

alpino' Alıntı:
Onerilerin hepsine tesekkurler , artik bir yolunu bulacagiz . Karavancilikla ilgili anketi yapmayi dusunuyorum oncelikle bende nerdeyse hep cevaplar c secenegi cikti bakalim esimde ne cikacak. Tekrar tesekkurler

şunuda unutmamak gerekli ki : karavancılığın temeli sanırım doğa ve doğada yaşam sevgisiyle başlayıp günü birlik trekingler kamplar konaklamalı kamplar ile devam edip eş ler ve çocukların dahiliyle genişleyip bu amaca uygun bir araç arayışı içinde imkanlar yönlendirmeler dahilinde karavana yönlenilir. Ben treking ile başladım bir kaç kamp sonra, ufak bir çocukken bile ciddi takip ettiğim TEK' in çift farlı o uzun pickup tarzı jeep lerinden bulaşan zehirin etkisiyle defender a sahip oldum gezilerim onun üzerine kurulu , şimdide ufak ufak dozlarda alınan karavan ilgisiyle ilk fırsatta kiralık çekme karavana, kendi planımda çekme karavan almak belkide oradan beyaz motokaravana (def ten vaz geçmem amma tabi bende geleceği düşünüyorum nişanlım nasip olursa çocuklar onların rahatı ve güvenliği ) giden bir düşsel yol var önümde.

neresinden başlanırsa başlansın şehrin dışında geçirilen 1 saat mağrada yaşama bile alıştırı insanı... :smiley:
herşey gönlünüzce olsun...

Bülent Bey,
Hiç çekme karavan falan deme.
Aynı fiyatlara bir sürü 12.6 M3 lük van tipi araçlar var.
İçi bence çok önemli değil.
Yavaş yavaş içini kendi olanaklarınızla gerekirse bizlerden yardım alarak yapacağınızdan eminim.
Saygılar.

ykamas' Alıntı:
Bülent Bey,
Hiç çekme karavan falan deme.
Aynı fiyatlara bir sürü 12.6 M3 lük van tipi araçlar var.
İçi bence çok önemli değil.
Yavaş yavaş içini kendi olanaklarınızla gerekirse bizlerden yardım alarak yapacağınızdan eminim.
Saygılar.

aynı fikirdeyim dediğim gibi düşünce aşamasında olduğumdan çok netleştiremedim amma internetten bakıyorum kiralık ve satılıklara ciddi şaşırtan ilanlar gördüm. yardım teklifiniz içinde ayrıca teşekkür ederim. arayacağımdan emin olabilirsiniz..

Yeni kamperim budur.
http://www.sahibinden.com/1987_model_1_9_turbo_disel_gumruk_cikisli_cok_temiz_-16WQQaXQQ15409939WQQpXQQdisplayitem
:D

Hayırlı olsun İnsel hocam...
VW ye dönüş hareketi tamamlandı yani... ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR