Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan aslanahmet Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6,037
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 916,587

Etiketler
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

Sevgili Bulent gecmis olsun. Tabiiki kesif falan yapma simdilik. Baska zaman mi yok. Aciniz gectigi vakit tekrar dusunuruz. Sevgiler

mayıstosböce' Alıntı:
Arkadaşlar eşimin annanesinde bir sağlık sorunu vardı ,bu yüzden belli bir süre hafta sonları İstanbul da olmam gerekiyor du,daha önce belirtmiştim 2 hafta sonu istanbul da olacağımı ,ama biz daha iyi sonuçlar olacağını düşünüyorduk olmadı

Geçmiş olsun... (Düzelttim..)

Cavid Sezen

teos' Alıntı:
Bülent dostum,
İstanbul'da bulunacağını belirttiğin nottan, vefat olayını çıkaramamıştım. Başınız sağolsun, geride kalanlara sabır..
Oğuz

:smiley: Oğuz hocam doğru anlamışsın. Şuan öyle bir durum yok ama annanenin ameliyatından çıkan sonuç (tümör) bizim istediğimiz gibi çıkmadı ama herkesin ilgisine çok teşekkür ederim,arka arkaya operasyonlar olacak bu yüzden zor bir süreçten geçeceğiz.Umarım bu kullandığınız temennileri çooook sonra duyarım.

Sevgili Bülent,

Acil şifalar dilerim.
Umarım yanlış gelen başsağlığı iletileri anneanneninizin ömrüne ömür ekler, sağlıklı ve sıhhatli.
Tekrar geçmiş olsun.
Selamlar,,,

Selçuk...

Herkese çok teşekkürler.Hemen konuyu değiştireyim,
Sevgili taiga karavandan vazgeçtin ama bu ambulanstan çıkma landrover lar sana uygun değilmi,bana onlar çok uygun gibi gelmiştir herzaman,Ahmet(yasiko) nun aracını gördüm ve hala aynısını düşünüyorum.

mayıstosböce' Alıntı:
Sevgili taiga karavandan vazgeçtin ama bu ambulanstan çıkma landrover lar sana uygun değilmi,bana onlar çok uygun gibi gelmiştir herzaman,Ahmet(yasiko) nun aracını gördüm ve hala aynısını düşünüyorum.

İçişleri bakanını ikna edemiyorum LR ye... :D

http://www.sahibinden.com/orijinal_26_500km_de_17500_tl_son_10_gun_yurt_disi_nedeni_ile_-45WQQaXQQ16556018WQQpXQQdisplayitem

Forumdan bir katılımcının bu araç...

3 kişi için bir taraftaki yataklar iptal edilip cam açılarak oturma grubu konabilir mesela...

Ama niva+çekme offroad karavan bana daha makul bir seçenek gibi geliyor...

lry.jpg

Sıkı çalışmak lazım ozaman,belki Ahmet hocam LR siyle birgün kampa gelir içişleri bakanı görünce ikna olur.Görünce herşey değişebilir.

mayıstosböce' Alıntı:

Araya girmiş gibi oldum ama, son günlerde Erhan beyin (erhan110) de yaptığı bu ambulans Landrover defenfer 110 lara ben de çok olumlu bakıyorum.

Hele alttaki linklerdeki iç yerleşim planlarını gördükten sonra daha da heveslendim. İçinde WC bölümüde dahi 4 kişilik yatma kapasitesiyle mükemmel bence. Ayrıca 4X4
http://www.azalai.co.uk/galleryInterior.php
http://www.azalai.co.uk/galleryExterior.php

interior-15.jpg

interior-16.jpg

Ben de yaptigim bu gafi duzelttim. Kusura bakmayin. Basim kalabalikken yazmamam gerekiyor.

LR defender bende de ağır basmaya başladı ama Ahmet Bey (Yasiko) sanki çok yakıt harcadığından bahsetmişti, yanılıyormuyum,,,,

Selçuk...

Gezenbilir in sayfalarında gördüğüm kadarıyla ortalama km 0,50 tl lpg li olarak tabi değişkenliği çok fazla olan bir konu,yine o sayfalarda km 0,30 tl civarına çekme çalışmaları vardı.Levent G. nin bir sözü Maltepe toplantısında aklımda kaldı hobi aracı olmaya aday araçlar yani dizel olmazsa zor deniyor.Gezenbilirdeki arkadaşlar km de 0,30 e düşürdülermi bilmiyorum araştırmak gerekiyor.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,741
Kayıtlı Üye Sayımız
166,558
Kaydolan Son Üyemiz
yldrmsvs58

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR