Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan aslanahmet Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6,037
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 919,619

Etiketler

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

orsaalabanda' Alıntı:
Google translate çıktı mertlik bozuldu :D
Πού πάμε;
Aşkolsun Cem ben 4 sene C.I.O. high school da çince ve arapça eğitim gördüm :smiley:)))))) çince ve arapça ordan geliiiii.....

Neyse madem ki Bülent dostum soru sorulmasını istemiyor konuyu biraz dağıtalım.
Benim içim acıdı. Bakalım siz neler hissedeceksiniz?
http://www.youtube.com/watch?v=ohkAxbeMxVo&feature=fvst

Linki göremeyenler için:
http://www.yout ube.com/watch?v=ohkAxbeMxVo&feature=fvst

osak' Alıntı:
Aşkolsun Cem ben 4 sene C.I.O. high school da çince ve arapça eğitim gördüm :smiley:)))))) çince ve arapça ordan geliiiii.....
Affet abi cahilliğime ver bu kez. Akademik kariyerinden hiç haberim yoktu. :D

bu karavanlar 85-90 senesine ait karavanlar, belki içlerinde daha eski modelde olan da vardır,
benim üzüldüğüm, başka ülkede beş para etmeyen bu araçlara ülkem şartlarında 12-35000 tl para ödeyerek sahip olabiliyorsunuz, onlar eğleniyor bizim içimiz kayıyor.....

1-yeterli talep yok
2-talep olmadığı için arz yok,
3-arz olmadığı için seri üretim yok,
4- seri üretim olmadığı için yeni ürün fiyatları yüksek
5-yeni ürünlerin fiyatları yüksek olduğu için 1 e dön...

taiga' Alıntı:
25-26-27 aralıkta yeni yılı bir geziyle karşılamaya ne dersiniz?

Delmece olur, Çınarcık Termal olur, Kuzuyayla olur, Abant olur, İnönü yaylası olur, Topuk yaylası olur, Bozcaada olur, Erdek olur, Gölyazı olur, her yer olur katılımcıların isteğine göre... (Lütfen tek The Cozz demeyin, illa orası denirse oraya da geliriz gerçi ya :D )

Bizim içinde hoş bir birliktelik olur.
İzlemedeyiz.

aslanahmet' Alıntı:
Bu lüks değil. Resmen CANİLİK.

Bence tam tersi. :D
Bu adamlar karavanlarina verilen komik fiyatlara kiziyorlar ve o fiyatlara karavanimi verecegime parcalarim daha iyi diyorlar. :D

Arkadaşlar bugün sayın Mehmet kolega abi aradı Arkın ile görüşmüşler Arkın dün bir D2 taktırdı onu deneme bahanesi ile Balaban köyüne bu hafta sonu gidelim derler Balabam Terkos gölüne kıyısı olan doğası çok güzel bir mekan benim yıllardır gittiğim sakin bir yer detaylarını çok konuşmadık ama eğer müsait olan arkadaşlar varsa ve hava iyi ise eşleride alarak küçük bir kaçamak yapılabilir aşağıya 3-5 tane fotosunu ekliyorum Balabanın bilmeyenler için.

balaban.jpg

balaban (2).jpg

balaban (3).jpg

balaban (6).jpg

balaban (7).jpg

Arkadaşlar eşimin annanesinde bir sağlık sorunu vardı ,bu yüzden belli bir süre hafta sonları İstanbul da olmam gerekiyor du,daha önce belirtmiştim 2 hafta sonu istanbul da olacağımı ,ama biz daha iyi sonuçlar olacağını düşünüyorduk olmadı bu yüzden Adapazarı balıklı kampında ben olamayacağım gibi gözüküyor ama gelmek isterseniz seve seve kamp yeri hakkında çalışmalar yapabilirim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,785
Kayıtlı Üye Sayımız
166,600
Kaydolan Son Üyemiz
emirkucukgenc

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR