Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan aslanahmet Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6,032
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 912,895
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

gemiadami' Alıntı:
deprem ülkesi olmamız dolayısı ile depremler sonrası evlere girememek ve de evlerin yıkılması sonucu oluşan barınma ihtiyacını kızılayın üstünden bir nebze almak için bence devlet karavancılara ve karavan sahibi olmak isteyenlere zorluk değil kolaylık getirmeli.karavancılığın önünü açmalı.

Bu akşam yemekte, eşimle konuştuğumuz konu buydu. Hatta kamper bile olmasa olur, yalıtımı olan bir panelvan ve uyku tulumu bile sorunu çözer diye konuşmuştuk... ;)

Depremde yaşamlarını yitirenlerin yakınlarına başsağlığı, yaralılara da tez sağlıklarına kavuşma diliyorum.

Cavid Sezen

Etiketler

Depremde yaşamını yitirenlere; Allah'tan rahmet,yakınlarına başsağlığı ve yaralılara acil şifalar diliyorum.Allah beterinden saklasın,bugün orası yarın nerede belli olmaz.Geçmiş olsun.

gemiadami' Alıntı:
deprem ülkesi olmamız dolayısı ile depremler sonrası evlere girememek ve de evlerin yıkılması sonucu oluşan barınma ihtiyacını kızılayın üstünden bir nebze almak için bence devlet karavancılara ve karavan sahibi olmak isteyenlere zorluk değil kolaylık getirmeli.karavancılığın önünü açmalı.
Sn.gemiadami,
Devlet için "para gelsin,nasıl gelirse gelsin"mantığıyla karavancılığın önü kesiliyor,buna gönül verenlerde sanırım"varlıklı ve keyfine düşkün"insanlar olarak yorumlanıyor ki,engeller konuyor.Bilseler ki,meraklıları (büyük çoğunlukla)kendi çabalarıyla bilgi paylaşımları ile kendi araçlarını bu amaçla kullanılır hale getirmeye çalışıyor!

Merhabalar,

Gezenbilir Ankara Grubu olarak 29-30 Ekim de gerçekleştireceğimiz YEDİGÖLLER Kamp, Doğa Yürüyüşü ve Fotoğraf etkinliğimizin ayrıntılarına bu linkten ulaşabilirsiniz

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=80557.0

Görüşmek umuduyla, selamlar, sevgiler

Zerrin Yiğiter

Arkadaşlar ilginize..

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=18144.msg1015374#new

Cavid Sezen

Gönlü karavancı Zafer bey,Ferhat gibi yaptığı gezisinin yazılarına başladı ilgilenenler için duyurulur.

Tek Başıma Arabayla 72 günde Doğu-Orta-Kuzey Avrupa 22 Ülke 24000km Overland

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=80596.new#new

mayıstosböce' Alıntı:
Gönlü karavancı Zafer bey,Ferhat gibi yaptığı gezisinin yazılarına başladı ilgilenenler için duyurulur.

Tek Başıma Arabayla 72 günde Doğu-Orta-Kuzey Avrupa 22 Ülke 24000km Overland

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=80596.new#new
Haber için teşekkürler. :smiley:
Çok hoşuma gitti.

merhabalar ben yeni katildim araniza cokda mutlu oldum sizleri tanimakla ben ibrahim halil bulut isparta dan katiliyorum
hayalimdeki karavanaya kavusmak icin sizleri dinliyorum takip ediyorum :smiley:

sarukan' Alıntı:
merhabalar ben yeni katildim araniza cokda mutlu oldum sizleri tanimakla ben ibrahim halil bulut isparta dan katiliyorum
hayalimdeki karavanaya kavusmak icin sizleri dinliyorum takip ediyorum :smiley:

Sayın "sarukan", aramıza hoş geldiniz.
Kendinizi aşağıdaki bağlantıda tanıtırsanız, memnun oluruz:

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=11651.1740

Cavid Sezen

taiga' Alıntı:
Çağırdın...Geldik abi...

Gerçi nitro yakıtı unuttuğumuz için RC offroad aracı çok çalıştıramadık ama olsun...

Kısmet Kocayaylaya... :D

hpi-savage-x-4-6-2-4ghz-kumanda_173457.jpg

Bende nitro var lazım olduğunda söyle.Uzun zamandır uçurmadığım uçağımdan.

mayıstosböce' Alıntı:
Bende nitro var lazım olduğunda söyle.Uzun zamandır uçurmadığım uçağımdan.

Müdürüm,

Sen uçağı getir, nitroda deposunda olsun, görelim senin cevvali nasıl süzülüyormuş...

İlk buluşmaya bekliyorum, bilesin... ;)

Haldun uçağı kaldırmayı öğrendim ufak ufak daireler de çizmeyi ama daha yere düzgün indirmeyi beceremeden dersleri bıraktım,bütün alet edavatı hepsi var,burada ki arkadaşlarla tekrar uçurmaya başlarsam o zaman getiririm.

mayıstosböce' Alıntı:
Haldun uçağı kaldırmayı öğrendim ufak ufak daireler de çizmeyi ama daha yere düzgün indirmeyi beceremeden dersleri bıraktım,bütün alet edavatı hepsi var,burada ki arkadaşlarla tekrar uçurmaya başlarsam o zaman getiririm.

Bende RC heli'ye sarayım diyorum ancak en az 3 ay simulatörde pişmek lazım...
Bakalım o kadar sabrım var mı göreceğim... :D

Eğer similatörde pişmezsen habire para ödersin,ben biraz similatörde ona takıldım belli prensipleri el yordamıyla buldum ama çok zor bir olay gerçekten,uçağa 8 saat ve arkadaşların desteği ile uçurmayı becerdik ama heli de yemez.

Benim oğlum 10 yaşından beri bu aletlerle oynayıp mikrosoft fly simulatörün başından kalkmıyordu, bu sene son noktayı koydu (pilot oluyor)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR