Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan aslanahmet Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6,032
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 914,136
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

İyi geceler doğa dostları, gezdiğim kamp yerleri içerisinde en güzelindeyim şu an, neresi derseniz Evcan Kamp. Burası Marmaris Hisarönü Köyünde son derece mükemmel, düzenli, sessiz bir cennet köşesi. Havası bu yaz sıcağında öylesine serin ve nemsiz ki anlatılmaz, ancak gelip yaşanır. Kamp işletmecisi Mustafa Bey ve değerli eşi son derece sıcakkanlı, güleryüzlü arkadaşlar. Kamp yerinde mükemmel bir düzen var tüm karavanlar birbirine paralel bir şekilde 3 sıra halinde sıralanmışlar. Önde ki karavanda nasıl bir deniz manzarası görüyorsanız en arkada ki karavanda da aynı manzarayı görebiliyorsunuz. Hiçbir kampta olmayan hoş bir olay burada var, tüm karavan üniteleriinin başında elektrik, su ve en önemlisi lavabo-duş için gider var. Karavanınızın duşunu ve lavabosunu ünitenizde bulunan gidere bağlıyorlar ve siz özrgürce duşunuzu, lavabonuzu kullanabiliyorsunuz. En iyisi gelip kendiniz görün, resimleri space adresime koyuyorum merak edenler ;)

Etiketler

Hisarönü'ne 2006 da gitmiştik, ama biz Evcan'da değil bitişiğindeki Hisarönü kamping'te kalmıştık. Anlattığınız düzen burada da vardı ve birçok kamp görmeme rağmen beni hayran bırakmıştı. Her fırsatta anlattığım bir düzeni vardı. Keşke tüm kamplar böyle olsa...
Bu arada Hisarönü kampingin kapandığını duydum doğru mu?

mayıstosböce' Alıntı:
bir an fethiye hisaronu zannettim ama marmaris hisaronu ymus yapacak birsey iyi eylenceler. Bende bugun gemile koyundaydim su cok guzel di ama giriste 2,5 tl aliyorlar kisi basi ters bir mantik allahin koyuna para veriyoruz
İyi yolculuklar diliyoruz.
Bu gemile koyu hangisi?
Fethiye bölgesisinde iki koya gemile koyu diyorlar.
Birincisi ; Kayaköy yakınlarında araçla girilebiliyor ve Gemiler sahili olarak da anılıyor. Burada muhtarlık adına para da kesiyorlardı.
İkincisi ; Kelebekler vadisinden sonra patara yönüne doğru Kabak Koyu olarak da anılıyor ve ben 10 sene kadar önce gittiğimde araçla girilemiyordu.
Selamlar
Ferhat

Haşmet bey,
Hisarönü camping faal ve full durumda. Dostlarımız orada ( Sema-Tayfur çifti) , biz de temmuzda 1 hafta kadar kaldık. Duş/tuvaletler boyanmış, temizlenmiş, gün içinde temizlik
aksatılmıyor, biz beğendik. Evcan'a göre daha hareketli insan profili daha çeşitli bir kamp alanı. Yaşamaya değer... Sessizlik, sakinlik isteyenler Evcan'a tabii :smiley:
Oğuz

Ferhat merhaba,
Kayaköy'ü geçtikten sonraki koy Gemile koyudur. İyi akşamlar.
Levent

Üç gün önce gemile koyundaydım 1 saat yüzüp döndük,ben pek ısınamadım,(insan yoğunluğu ve dağınıklık)girişte adam başı 2,5 tl alıyorlar.Karavan hiç görmedim çadırcılar vardı.fethiye-hisarönü-kayaköy-gemile koyu

teos' Alıntı:
Haşmet bey,
Hisarönü camping faal ve full durumda. Dostlarımız orada ( Sema-Tayfur çifti) , biz de temmuzda 1 hafta kadar kaldık. Duş/tuvaletler boyanmış, temizlenmiş, gün içinde temizlik
aksatılmıyor, biz beğendik. Evcan'a göre daha hareketli insan profili daha çeşitli bir kamp alanı. Yaşamaya değer... Sessizlik, sakinlik isteyenler Evcan'a tabii :smiley:
Oğuz
Oğuz bey yazınızı şimdi gördüm, iş yoğunluğundan sanırım gözden kaçırmışım. Ben 2006 19 Mayıs'ında gitmiştim ve çok beğenmiştim, kampinglerin kapanma haberleri beni çok üzüyor.Bilgilendirme için teşekkürler...

yaybek' Alıntı:
Dvd'den isteğen abiler adres ve telefonlarını özel mesaj atabilirlerse kendilerine kopyalayıp kargo ile gönderebilirim.

Sevgili Yusuf eger odemeli gonderebilirsen cok sevinirim. Ama daha donmedim. Donunce artik. Simdiden tesekkurler.

Yusuf tekrar teşekkürler çok faydalı bir dvd türkçe olmasına çok sevindim.

Ankara Işık Dağı'nda kamplı bir etkinlik gerçekleştiriyoruz, mekanın uygun olması nedeni ile siz karavancı dostlarımızıda aramızda görmek isteriz, linkimiz

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=37446.0

Klasik otomobil merakı olanlar veya olmayanlar bence bir göz gezdirin ;)
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=37429.0

Selamlar...
Uzunca bir ara oldu.. Ayrı kaldık.. 3 haftadan uzun süredir değil internet, televizyon, radyo hatta gazete bile yoktu hayatımda. Önce şöyle bir karıştırayım forumu neler olup bitmiş :smiley:

orsaalabanda' Alıntı:
Selamlar...
Uzunca bir ara oldu.. Ayrı kaldık.. 3 haftadan uzun süredir değil internet, televizyon, radyo hatta gazete bile yoktu hayatımda. Önce şöyle bir karıştırayım forumu neler olup bitmiş :smiley:

Dinlenceniz nasıl geçti?.. Umarım herşey yolundadır..

Cavid Sezen

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,682
Kayıtlı Üye Sayımız
166,528
Kaydolan Son Üyemiz
yusufkaptan41

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR