Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan aslanahmet Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6,037
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 919,772
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

yaybek' Alıntı:
Arkadaşlar Mio C 510 Navtürk Navigasyon cihazı aldım Darty mağazalarında 299 lira peşin fiyatı taksitlendirme için cardfinans ve axes karta 5 ,world karta 3 taksit yapıyorlar ben Bonusa 12 taksit yaptırdım 345 liraya geldi internette araştırdım netten satış sitelerinde ortalama 750 lira gibi fiyatı var.
http://urun.gittigidiyor.com/NAVTURK-NAGIVASYON-SISTEMI-MIO-C510-C-510_W0QQidZZ18158300

Etiketler

Ürün sorunsuzdur diyor altındaki açıklamada ama zaten sorun olan yazılım artı cam aparatı bu sebeple ucuz.

ÜRÜN SORUNSUZDUR.
RESİMDE GÖRÜLDÜĞÜ GİBİ GÖNDERİLECEKTİR.
CD YADA YAZILIMI YOKTUR.
RESİMDE GÖZÜKEN CAM APARATI YOLLANMAYACAKTIR.
ŞARJ İÇİN USB KABLODA YOLLANACAKTIR.
İADE HİÇBİR ŞART ALTINDA KABUL EDİLMEYECEKTİR.

Salih bey çok teşekkürler,next'in ürünü çok pahalı 800 lira gibi fiyatı var hemen hemen aynı özellikleri taşıyor,ayrıca bugün Darty mağazasına gittim cihazı servise gönderdiler ücretsiz 2009 yüklenip gelecek .

Arkadaşlar,

Elimde Reimo'nun 2009 kataloğundan 3 adet var isteyene verebilirim,

Günay

enezege' Alıntı:
Arkadaşlar,

Günay
Günay bey birini ben alabilirim, mobilya ve renk tonları bana fikir verebilir

Levent Bey,
Ben Beylikdüzü- B.Çekmece tarafındayım nasıl göndermemi istersiniz?
Günay

Merhaba Gunay Bey,
Ben Denizli'deyim bana kargoyla gondermeniz mumkun mu?

enezege' Alıntı:
Arkadaşlar,

Günay

3. su de benim olabilir mi? Benim icin saklayin Istanbula gelince alirim sizden. Sevgiler Insel

Sonuncu da İnsel Bey'e gitti. İhale sonuçlanmıştır hayırlı olsun
Günay

Sayfasında ve planlarında adı bilr geçmeyen karavancılardan Kültür ve Turizm bakanlığına ...

"10 bin yazlıkçı nerede

A.A 18 Temmuz 2009
10 bin yazlıkçı nerede
Aydın'ın Kuşadası ilçesi Davutlar Beldesi Belediye Başkanı Tuncay Uysal, 12 bin yazlık bulunan beldeye yaklaşık 2 bin yazlık sahibi geldiğini, bu durumdan belde ekonomisinin olumsuz etkilendiğini belirtti.

YAZLIKLAR BOŞ KALDI

Uysal, gazetecilere yaptığı açıklamada yazlıkçıların evlerine gelmemesinin belediye yatırımlarını olumsuz yönde etkilediğini bildirdi.

Belediye bütçesinin büyük bölümünün yaz aylarında beldeye gelenlerden alınan vergiler ve su paralarıyla karşılandığını kaydeden Uysal şöyle konuştu:

“4500 konut, 12 bin yazlık bulunan beldemizde bu yıl yaklaşık iki bin yazlık sahibi geldi. On bini aşkın yazlığın kapı ve kepenkleri kapalı. Yazlıklara gelen binlerce kişi buradaki ekonomiyi canlandırıyordu. Birçok sektör hareketleniyor, piyasa canlanıyordu. Ekonomik sıkıntı nedeniyle yazlıkçılar gelmeyince beldemizin ekonomisi felç oldu. İnsanlar yazlık lüksünden vazgeçmiş durumdalar. Belediye meclisimizde karar alarak başta her yıl düzenlediğimiz Şeftali Festivali olmak üzere tüm etkinlikleri durdurduk. Önümüzdeki turizm sezonunun sonuna kadar hiçbir yatırım yapmamaya karar verdik. Tasarruf etmeye çalışıyoruz.”

Oğuz

Arkadaşlar marintekte şöyle bir ürün gördüm bu karavan için alterntif bir ısıtıcı olurmu soba amaçlı
[attachment=1]http://www.marintek.com.tr/marintekdeniz/?catId=128&pId=3446
yabancı sitelerde çok ucuz.

origo-heatpal-5200-värmepanna-och-kök-1.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,788
Kayıtlı Üye Sayımız
166,603
Kaydolan Son Üyemiz
Enes Güllü

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR