Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)
Hoşgeldin Yusuf.. Karavancılığı özendirme adına yaptıklarına ne denebilir ki?.. Emeğinin karşılığını çoluk çocuğunla birlikte görmeye başladın, ne güzel...Senin iyi niyetini bilmeyen yok, en azından burada.. Yediğin içtiğin senin olsun, dinlendikten sonra yazı ve fotoğraflarını bekliyoruz...
Cavid Sezen
yaybek' Alıntı:Arkadaşlar bende yeni giysi yada özel eşyasını gerine gerine etrafına nisbet yaparak gösteren çocuklar gibi şımararak milletin gözünün önünde tüm hünerlerimi sergiledim ;D milletin tabiri caizse dibi düştü ;D çok kişi gelip karavanı gezdi ah çekerek hepsinin ortak lafı ( Olay budur hocam ) bende ballandıra ballandıra anlattım herkese GEZENBİLİR'in adresini verdim durduğum heryerde arabanın arka ve yan kapılarını tam açıp hele birde çayı ocağa koydummu ;D herkes bize bakıyordu vallaha bilmiyorum bu kadar nisbet caizmidir ;D ama ne yaptıysam iyi niyetten karavancılığı özendirmek adına yaptım ;D ;D ;D
Hoşgeldin Yusuf.. Karavancılığı özendirme adına yaptıklarına ne denebilir ki?.. Emeğinin karşılığını çoluk çocuğunla birlikte görmeye başladın, ne güzel...Senin iyi niyetini bilmeyen yok, en azından burada.. Yediğin içtiğin senin olsun, dinlendikten sonra yazı ve fotoğraflarını bekliyoruz...
Cavid Sezen