Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan aslanahmet Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6,032
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 914,255
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

yaybek' Alıntı:
Arkadaşlar bende yeni giysi yada özel eşyasını gerine gerine etrafına nisbet yaparak gösteren çocuklar gibi şımararak milletin gözünün önünde tüm hünerlerimi sergiledim ;D milletin tabiri caizse dibi düştü ;D çok kişi gelip karavanı gezdi ah çekerek hepsinin ortak lafı ( Olay budur hocam ) bende ballandıra ballandıra anlattım herkese GEZENBİLİR'in adresini verdim durduğum heryerde arabanın arka ve yan kapılarını tam açıp hele birde çayı ocağa koydummu ;D herkes bize bakıyordu vallaha bilmiyorum bu kadar nisbet caizmidir ;D ama ne yaptıysam iyi niyetten karavancılığı özendirmek adına yaptım ;D ;D ;D

Hoşgeldin Yusuf.. Karavancılığı özendirme adına yaptıklarına ne denebilir ki?.. Emeğinin karşılığını çoluk çocuğunla birlikte görmeye başladın, ne güzel...Senin iyi niyetini bilmeyen yok, en azından burada.. Yediğin içtiğin senin olsun, dinlendikten sonra yazı ve fotoğraflarını bekliyoruz...

Cavid Sezen

Etiketler

kaygılanmda yusuf. cok caba sarfettın ,ozverıde bulundun ,emek verdın. gosterı zamanı geldı ıse ıste sahne. senındır . her kosesını dıledıgınce kullanıp onu en ıyı bır sekılde sunmak hakkın ve gorevın olduguna ınanmıs olmalısın. bılenler bılıyor sevıncını ve heyecanını desteklıyoruz.
saglıcakla kal yusuf.

yusufun yazısından sonra bıraz cıg kacacak ama ,yukumluluk hıssettıgımden dolayı..
ızmır sehır merkezınde hava. oldukca sıcak fakat nem oranı dusuk oldugu ıcın bunaltıcı hıssedılmıyor. pazartesı gunune kadar deevam edecegı tahmın edılıyor.
not.. (kendı fıkrım) malum kı ınsanlarda ates rahatsızlık belırtısı oldugu gıbı araclarda da hararet sorunu sık rastlanır durumda oldugu ıcın trafık e takılmayıp gece yolculuklarını dusunulmesınde yarar goruyorum. butun dostlara sevgı ve selamlarımla. mehmet.

Yusuf hoşgeldin. Yazı ve fotoğraflarını sabırsızlıkla bekliyoruz.

İnsel bey sanırım vosçularla iniyor güneye. Önceden planlanmış bir gezi. Keşke ben de ucundan kıyısından yakalayabilseydim. Rotaları çok keyifli.

Yusuf karavancılığı özendirmekten bahsedince aklıma geldi. Uludağ gezimizde 10 tanesi motokaravan olmak üzere en az 20 tane karavan saydım. Bir çoğunun sahibiyle konuştum. Gezenbilirden bahsettim. Bunların hiçbirinin bırakın gezenbiliri, UKKF'den bile haberi yoktu. Burada bir avuç kampçı, karavancı olarak görünsek de, trafiğe motokaravan olarak kayıtlı olmayan araçları ve bu işin heveslilerini de sayarsak oldukça kalabalık bir grup olduğumuzu düşünüyorum. Konuştuğum karavan sahiplerinin çoğunluğu orta yaş üzeri ve bilgisayarla, internetle aralarının pek iyi olmadığını söyleyen kimselerdi. İnce eleyip sık dokumadan karşılarına çıkan karavanı alıvermişler.T3 Westy nin sahibine T3 lerin parçası bulunuyor mu dedim, T3 ne dedi. :D Ama aralarında ne cevherler var. Eski dağcılar, kampçılar, sporcular... Keşke tek bir çatı altında biraraya gelebilsek.

Cem haklısın bende Gökçeada Lazkoyu denen plajda bir alkovenli karavan gördüm heyecanla yanına gittik sahibi denizde zıpkınla balık avlıyormuş eşi ve iki çocuğu vardı merhaba deyip hatırlarını sorduk az bir konuştuk onlarında Gezenbilirle pek bağlantıları yokmuş eski fakat donanımlı bir karavandı enerji için güneş panelleride varmış zodic bot mobilet ve bir sürü teknik malzeme imrendim doğrusu, karavanın reisi orada olmadığı için daha fazla rahatsız etmemek için iyi tatiller dileyiyle ayrıldık,ayrıca yollarda çokca karavan gördüm fakat senin tesbitin doğru hepsi orta yaş üzeri ve haliyle bilgisayara biraz uzak bir nesil burada bizim değerli orta yaş üstü abileri tenzih ederiz :D

_MG_0220.jpg

_MG_0221.jpg

Arkadaşlar Gezenbilir dalış kursu başlıyor ilgilenenler buradan takib edebilir ilk kurs 14 Temmuz gibi detayları linkte var,tam benim istediğim birşey ama şimdilik katılamayacağım malum çok masraf yaptık.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=35422.0

Merhaba,
Sabah Yusuf Bey'in sayfasında yazdığım gibi lise çağlarından gelen hayalimi taşıyanlara ve hatta yaşayanlara .... :smiley:
Umarım birgün buralarda bende kendime ait bir karavanla ilgili birşeyler yazarım ;)

Ferdane hanım hele siz niyetine girin bizler her türlü destek oluruz artık elimizde bir model var sırada yapım aşamasında olan çok araç var önümüzdeki günlerde bayrağı dikecek çok dost var siz takipte olun daha güzel araçlar göreceksiniz.

Yardımlaşmanın boyutlarını siin sayfanızda da gördüğüm için tahmin ederim.Zaten doğa ile ilgilenen kişiler paylaşımcı ve yardımsever oluyorlar ;)

Ferdane hanım,
Siz herhangi bir araç edinin, gerisi kolay. Bu işin maxi ölçülerden, mikro'ya (benim aracım) :D kadar yolu var. Hatta nano ölçülerde yapmayı düşünen arkadaşlarımız bile var.

Arkadaşlar Mio C 510 Navtürk Navigasyon cihazı aldım Darty mağazalarında 299 lira peşin fiyatı taksitlendirme için cardfinans ve axes karta 5 ,world karta 3 taksit yapıyorlar ben Bonusa 12 taksit yaptırdım 345 liraya geldi internette araştırdım netten satış sitelerinde ortalama 750 lira gibi fiyatı var.

önce hayırlı olsun deyip, sorulara başlayayım :D :D cihazı kullandınmı,memnunmusun, nasıl harita sorunu varmı ( bizim bir arkadaşda var haritayı güncelleyemiyor)

Levent abi teşekkürler sağolasın cihaz bayağı donanımlı fakat üzerindeki eski harita mesela bizim sokak ikiye bölündüğü için haritada yok bayağı uğraştım sonra navtürk firmasını aradım harita onların o cihazları getiren firma artık getirmiyor dedi ellerindeki tüm cihazları Darty mağazalarına maliyetin altında verdiler dedi o sebeple ucuz dedi makina güzel makina fakat yeni harita yüklemeniz lazım dedi bizde var yükleriz dedi fiyaı 40 lira bakalım yerleri Kadıköy Hasanpaşada Metrobüs durağının yanında imiş ya ben geçerken uğrayacağım yada biz sizin mail adresinize atarız siz bize havale yaparsınız dediler yükleme yapıldıktan sonra tüm sokaklar ve hane numaraları tam olacak dedi eski sürümde hane no yok,
yani cihazdan teknik olarak memnunum ama şu harita işini çözersek daha güzel olacak,makina gerçekten estetik ve donanımlı.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,688
Kayıtlı Üye Sayımız
166,532
Kaydolan Son Üyemiz
Tanersezen

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR