Seyfettin Bey bana verseler hic kiyarmiydim. Ben onlara en az 10 sene daha binerdim. Oradaki Hymer'a benzeyen Fiat ducato karavanin yada Midas'in benzerlerinin ulkemizde hala kullanildigini ve ne kadara satildigini goruyoruz.
Aynisi bende var 55in. Sizinkinin temizligine hayran kalmamak elde degil. Gule gule kullanın. Bana kalirsa en islevsel ic tasarima sahip 55. Yeni yapma kasa yapacaklar 55in ic tasarimina bakmadan lutfen karar vermeyin.
Güzel espri yapmışlar ama bir mantık hatası var. karavanların atık su tankının benzin depo kapağına benzer kapağı olmaz ki. Olsa olsa temiz su tankıdır. :
Güzel espri yapmışlar ama bir mantık hatası var. karavanların atık su tankının benzin depo kapağına benzer kapağı olmaz ki. Olsa olsa temiz su tankıdır. :
Son zamanlarda muhtemelen guzel oldugu dusuncesiyle bu karakterlerle hazirlanan ilanlar verilmeye baslandi.
Zaten noktalama, dil bilgisi kurallarina riayet etmeyen milletiz, bir de bu zor okunan karakterleri
Kullanarak ilani iyice anlasilmaz hale getiriyorlar.
Merhaba,ben aslen motorsiklet kullanıcısıydım tamki efsaneyi yaptırana kadar.Sonra motorsiklet gezilerine efsaneyle katılınca motorsiklet grubundaki arkadaşlarım da karavan sevdalısı oldular.Ama büyük karavan istediklerinden alkovenli karavanlara bakmaktayız.Ama bir senedir efsaneyi kullandığımdan artık camper ler hakkında tecrübe ve bilgim var.Bakınca ilan ve resimlere neleri eksik veya neresi hoşuma gitmiyor anlıyorum.
Fakat şu ana kadar ne kadar Alkovenli veya semi integral karavan baktıysak ki sanki çok biliyormuşum gibi beni götürüyorlar yanlarında,gezenbilirden okuduğum kadarıyla bakıyorum hepsi su almış çıktı.Bu tür karavanların standart sıkıntısı mı bu veya baktığım firmalar mı bu işi yapamıyor anlayamadım.Gecegün bir tane baktık arac orjınal ıveco 35 C 11 alkovenli karavan 36.000 km de heryerinden alkoven su almış kurutmuşlar ama kapakların içini bir açtım dökülüyor .Bunun tamiri mümkün mü ve araç yolda esnediğinden birleşim yerlerinden açılıyır hepsi böyle midir?Nelere dikkat etmek lazım Alkovenli alırken tecrübeli abilerimiz biraz rehberlik ederse sevinirim.
İzmir den selamlar
Son zamanlarda muhtemelen guzel oldugu dusuncesiyle bu karakterlerle hazirlanan ilanlar verilmeye baslandi.
Zaten noktalama, dil bilgisi kurallarina riayet etmeyen milletiz, bir de bu zor okunan karakterleri
Kullanarak ilani iyice anlasilmaz hale getiriyorlar.
merhabalar
elektrikli scooterımı (yuki dünya 1000 watt) aracımda şarj edebilmem için ne yapmam gerekir çakmak girişinden direk çekilen kablo iş görür mü? bu konuyla ilgili başlık var mı? yardımcı olursanız sevinirim
Abi tabiki destekleyelim,iyi ürünler çıksın alıp kullanalım ama bizim ülkemizde de karavan imalatı yeni değil ki,10-15 yıldır hatta bazıları daha uzun zamandır imalat yapıyor,bu kadar sürede bu işin belli bir seviyeye gelmesi gerekmez miydi?