Değerli arkadaşlar, Şirince'ye 21 Aralık günü gitseniz köye ne denli yaklaşırsınız bilemiyorum. Ama aracınızı köyün oldukça uzağında bırakıp uzunca bir yol yürümek zorunda kalacaksınız.
Dahası ogün Hz. İsa tekneyle gelip sağ kalanları toplayacakmış, ama köyde bir liman yada iskele yok.
Belki o güne dek elçabukluğuyla bir iskele yapılır, kimbilir.
Gazetede gördüm, uyanık bir şarap üreticisi ''kıyamet şarabı ''dahi üretmiş. Daha ne olsun.
Şirince 'ye araç girişi yasak olacak ulaşım Selçuk'tan servislerle sağlanacakmış.....zaten o yollar o kadar aracı kaldırmaz ilk keskin virajda trafik kilit olur......bir ara 20-21-22 Aralık tarihleri için karavanını 1200 tl'ye kiralamaya çalışan vardi)
Her canlı bir gün ölümü tadacaktır.Rahmetli babam 95 sene sağlıklı bir ömür geçirdi,son dört ayının biraz sıkıntılı geçmesiyle çarşamba günü sabah saatlerinde maalesef kaybettik.Foruma giremediğim için cevap yazamadım,kusuruma bakmayın herkese ayrı ayrı teşekkür ederim.Dostlar sağolsun.
Arkadaşlar mutluluğumu paylaşmak istedim.Bir süredir karavan yapmak için araç alma çabalarımı yazmıştım.Bugün bu adımı atladım.17 metreküp fiat ducato 2008 model 128.000 km deki aracımı aldım.İlk gezenbilirden şahsen tanıştığım Haşmet Bey'i arayıp sevincimi paylaştım.Ben de bir topik açıp yardımlarınızla bir karavanı daha camiaya katmak istiyorum.Adını beyaz ceylanımın "Efsane" koydum
İlk başta bu haberi duyduğumuzda " Yaw az kalabalık olur, panayır yeri neşesinde geçer, Bir değişiklik olsun, nasılsa bizede yakın, gidip bir kaç gün tatil yapalım "" demiştik, fakat iş ciddiye binmiş bu yogun kalabalık ve yolların kısıtlı olması bizi caydırdı.
İlk başta bu haberi duyduğumuzda " Yaw az kalabalık olur, panayır yeri neşesinde geçer, Bir değişiklik olsun, nasılsa bizede yakın, gidip bir kaç gün tatil yapalım "" demiştik, fakat iş ciddiye binmiş bu yogun kalabalık ve yolların kısıtlı olması bizi caydırdı.