Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan aslanahmet Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6,037
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 919,623

Etiketler
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

Aracına seyyar mutfak düşünenlere küçük bir tadilatla ilaç olabilir.

http://www.bim.com.tr/aktuel-urunler/cek.html

Arkadaşlar konu ile direkt alakası yok ama bir sorum olacak.Uzun zamandır merak ediyordum,belki tatilde yada iş ile ilgili uzak kaldı diye düşünüyordum artık dayanamadım sorayım dedim,orsaalabanda nickname isimli arkadaşımız(eski moderatör)en son Nisan ayında siteye giriş yapmış.Artık neden girmiyor?Bilgisi olan varmı?(kendisini gerçekten severdim onun için merak ettim)

Read more: http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=66235.15#ixzz26lFjhvq4

Diğer bir sayfaya yaptığım sorumu birde buraya sorayım dedim.

Kamp dışı geziler içinde mütevazi bir ferrari kullanıyorlar motosiklet yerine:smiley:

http://fotogaleri.gazetevatan.com/boyle-luks-gorulmedi/24315/1/Yasam

Şu garip halimden bilen işveren azlı
Gönlüm hep seni arıyor neredesin sen
Tatlı dillim, güler yüzlüm, ey ceylan gözlüm

Ben aglarsam ağlayıp, gülersem gülen
Bütün dertlerim anlayıp, halımı bilen
Sanki kalbimi bilerek, yüzüme gülen

Sinemde gizli yaramı kimse bilmiyor
Hiç bir tabib şu yarama melhem olmuyor
Boynu bükük bir garibim yüzüm gülmüyor
Gönlüm hep seni arıyor neredesin sen.

Sevgili karavansever dostlar bu dizelerin sahibi, bu toprakların ortak değeri,türkülerin büyük ustası Neşet Ertaş vefatı nedeniyle kendisine Allah'tan rahmet diliyorum mekanı cennet olsun...
Kendi dizelerinde de söylediği gibi Ah Yalan Dünya'yı bizlere bırakıp gitti.Birazda siz oyalanın diye......

Ekli dosyalar

• fgghh.jpg
    fgghh.jpg
    16.5 KB · Görüntüleme: 329

Yıllarca dinlemediğim bu müziği dinlemeye başladıktan sonra müziklerinden çok keyif aldığım,yine onunla aynı gün gencecik yaşta toprağa giren askerlerimizi saygıyla anıyorum.Hatırlattığın için sağol Mustafa.

Değerli karavancı kardeşim Yusuf Aybek Beyi geçen Cuma günü iş yerinde ziyaret ettim. Bu arada aynı iş yerinde çalışan karavancı arkadaşı Yaşar Beyi (yayiyayayu) de tanıma fırsatım oldu. Ziyaretim esnasında ağırlıklı olarak karavan imalatı üzerinde sohbet ettik. Ayrıca Yusuf ve Yaşar Bey'in eski karavanlarının restorasyon aşamalarını inceledik. Eski hatıralar canlandı :smiley:

Buluşmadan bir kaç kare...

YusufAybek_A9216226.jpg

YusufAybek_A9216230.jpg

YusufAybek_A9216229.jpg

mustafayetim' Alıntı:
Şu garip halimden bilen işveren azlı
Tatlı dillim, güler yüzlüm, ey ceylan gözlüm

Ben aglarsam ağlayıp, gülersem gülen
Bütün dertlerim anlayıp, halımı bilen
Sanki kalbimi bilerek, yüzüme gülen

Sinemde gizli yaramı kimse bilmiyor
Hiç bir tabib şu yarama melhem olmuyor
Boynu bükük bir garibim yüzüm gülmüyor
Gönlüm hep seni arıyor neredesin sen.

Sevgili karavansever dostlar bu dizelerin sahibi, bu toprakların ortak değeri,türkülerin büyük ustası Neşet Ertaş vefatı nedeniyle kendisine Allah'tan rahmet diliyorum mekanı cennet olsun...
Kendi dizelerinde de söylediği gibi Ah Yalan Dünya'yı bizlere bırakıp gitti.Birazda siz oyalanın diye......

Değerli ozanımız Neşet Ertaş'a Allahtan rahmet diliyorum defalarca kendisini stüdyoda ağırlamış ve çalışma imkanı bulmuştum ekran önünde ne kadar olgun ve hal ehli biri görünüyorsa kamera arkasındada aynı olgunluğa sahip değerli büyüyümüzdü tüm sevenlerininde başı sağolsun.

Melih kardeş seninde başın sağolsun Dedene Allahtan rahmet diliyorum.

Yusuf Aybek' Alıntı:
Mustafa bey ziyaretiniz bizi sevindirdi biz teşekkür ederiz zahmet edip zaman ayırıp iş yerimize geldiğiniz için.
Mustafa bey tutturdu ana haberi ben sunacağım diye :D

Hakikaten ana haberi ben sunmuş olsaydım ortalık gülmekten yıkılır ve Fox TV günün en yüsek reyting rekorunu yakalardı. :smiley:

Maalesef Türk müziği camisının yaşayan en büyük değerlerinden birini daha kaybettik.
Sonuçta hepimizin gideceği bir yere gitti, Allah rahmet eylesin.

Elbette ölümüne üzüldük.
Ama beni en çok üzen konu ise maalesef son yıllarda kaybettiğimiz hiç bir sanatçının yerini dolduracak sanatçıların yetişmemesi.
Eskiden gerek TRT den gerekse dışarda yetişen (hem de çok kısıtlı imkanlar ile) onlarca sanatçı var iken günümüzde saman alevi gibi parlayıp bir kaç şarkı veya bir kaç sezon sonunda kaybolan yüzlerce sanatçı çıkıyor. İçlerinden birkaç tanesini saymazsak maalesef topluma mal oladak kadar gelişemiyorlar.

Edebiyat kitaplarından hatırladığıma göre sanat iki şey için yapılırdı;
1-Sanat sanat için yapılır,
2-Sanat toplum için yapılır.

Eskilerde bunları başarıyla uygulayan çeşitli sanatçıları tanıdık.

Günümüzde ise maalesef maddiyat en önemli kıtsas haline gelmiş ve artık
SANAT PARA İÇİN yapılır hale gelmiştir.
Hal böyle olunca da parayı bulan da veya bulamayan da sanatdan elini eteğini çeker oldu.
Bence bu durum yeni yıldızların doğmasını engelleyen en büyük faktör.

Hakkın rahmetine kavuşan tüm sanatçıları rahmetle yad ediyorum.

Melih bey dedenize de Allah rahmet eylesin, başınız sağolsun.

Mustafa beyin Yusufu ziyareti hoş bir süpriz olmuş.
Bencede ana haberi sunsa çok iyi olurdu:smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,785
Kayıtlı Üye Sayımız
166,600
Kaydolan Son Üyemiz
emirkucukgenc

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR