Kısaca çok önemli bir detay yeni üye arkadaşlarımızdan biri T5 yüksek tavan bulmuş ve bunu kalıp olarak kullanabileceğini isteyen varsa döktürebileceğini söyledi.Bence böyle bir şey e niyetlenen varsa kaçırılmayacak bir fırsat.Ticari anlamda bile.
Geçensene de tek bilet aldım son iki rakkam çıktı bu senede aynısı ama daha geçen seneki bileti bile değiştirmedim umarım bu sene hepsini değiştiririm.
Geçensene de tek bilet aldım son iki rakkam çıktı bu senede aynısı ama daha geçen seneki bileti bile değiştirmedim umarım bu sene hepsini değiştiririm.
Enver Hocam sen oyle san. Bulent sanirim Havaii'ye giderken cekti bu fotoyu. Bir gunde ucagi alip cikartmaciya ismi yazdiriverdim. Mesele o degil aslinda. Dun Etna Dagi'nin eteklerinde raki icerken yarin nereye gitsek diye karimla dusunup duruyor ve bir turlu karar veremiyorduk. Aslinda bu kararsizliktan baska bir sorunumuz daha olacakmmis ne bilelim. Kaptan pilot baski yapip duruyordu nereye nereye diye. Neymis ona gore rota cizecekmis. Tam etna dagina karsi safiye ayla'yi koyduk demlenecegiz yine sorunca nereye diye aa yeter dedim ve adami işten kovdum. Pilot ne bileyim gururluymus cekip gidiverdi. Para var uçak var pilot yok simdi. Tanidik bir pilot varsa gonderirseniz sevinirim. Akuler de bitmeye basladi ucakta. Acil motoru calistiramak lazim, sarjlarimiz biterse yandik. Kapatip muzigi internettte ucak nasil kullanilir diye aramaya basladim. Pilot bulamazsam ne yaaparim diye piller bitmeden ogrenmem gerek. Nereden cikti bu piyango basimiza dert oldu valla. Paran var derdin var.
İnsel kardeş sana önerecek bir isim var aklımda.Sn .Egeli Ülker&Yavuz çifti rota konusunda sorunsuz, iş pilotluk kursunda .Aküler Jel 'mi,Agm mi olsun ?Kapıdan ödemeli yollayalım