Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan aslanahmet Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6,037
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 916,842
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

Yada ikinci tenteni al diğerinin üstüne monte ettir,soranlara zengin duruyor dersin.

Atalarımda olabilir İlhan hocam.52 haftada 1 şansım var oda heba olacak.

Etiketler

insel' Alıntı:
Mesela son model bir buzdolabindan 1 tane getirirsem sorun cikmaz mi? :D

Insel hocam 2 metre boyunda bir duzdolabi getirmeye calisirsaniz goze batacaktir tabii ama usten kapatli danfoss vb. dolaplardan getirmek o kadar zor degil. Onemli olan goze batmamasi. Bazi arkadaslarim Amerika'ya gitar almaya gidiyorlar. Cunku bazi gitarlar Turkiye'de o kadar pahali ki ucak bileti ve vize masraflari aradan cikiyor zaten. Gitmiskende 3-4 gitar alip geliyorlar. Normalde sorun olur mu? Olur. ama arkali onlu 2 gitar koyabildiginiz gitar kiliflari var bunlardan aliyorlar. Aslinda 4 gitar getiriyorlar ama disardan gitardan anlamayan birisi 2 tane saniyor. Ucaga binerken muzisyenim yanima alicam diyip geciyor. Ucaktan inerken zaten birsey sormuyorlar. :smiley:

Levent hocam gene kizacak yasa disi seyler onermeyelim diye ama napiyim sorun memleketimizde bizde degil bence. :smiley:

ARKADAŞLAR. aramıza yeni katılan arkadaşlara hoşgeldiniz dileyimle hayırlı ramazanlar sizden bir ricam olacak benim karavandaki inventörüm yandı bunu tamiri münkünmü tamirden sonra randuman alınıyormu yoksa yenisinimi almamı lazım nerde tamir etririm veya yenisini nerden alırım kacpara cıvarında bilgisi olan arkadaşların yardımına ihtiyacım var teşekürlar iyi çalışmalar

İnverter kaç watt, markası nedir, tam sinüsmü yoksa modifiye sinümü...Açıkcası orta halli bir marka modifiye sinüs 1000watt bir inverter 200-250 TL arasındadır, inverteriniz kaliteli bir marka deyilse uğraşmaya değmez yenisini alın, zaten çin malı inverterlerin tamiri yok..

ATİLA BEY. alakandan dolayı teşekürederim benim karavanımı aldgımda icindeki inventör vardı ancak yanınca neoldugunu anlamaya calıştık bu konuda hicbir bilgim yoktu 1500 vat markasıda yok zaten göremedim ama heralde cin malı zatalinizin terjübeseyle yola çıkarak bana ne önerirsiniz şöyle düzgün bişey olmak kaydiyle saygılalar

Balı Doğan abi İstanbul'da Lınetech diye bir marka var Erdem beyi ararsanız selamımızı söyleyin size bu konuda yardımcı olacaktır istediğiniz vatt invertörü kargo ile gönderirler biz çokca invertör aldık kendilerinden ve çokda memnunuz şimdiye kadar hiç sıkıntı yaşamadık.

http://www.linetech-tr.com/anasayfa.htm

iletişim bilgilerinden kendilerine ulaşabilirsiniz.

Tum gezenbilir dostlarinin 30 Agustos zafer bayramini ve ramazan bayramini kutluyorum.

Melih Bozkurt

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,745
Kayıtlı Üye Sayımız
166,561
Kaydolan Son Üyemiz
Alkan033

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR