KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Tasarımını en çok beğendiğim karavanlardan biri idi, Sprinter'ın dar eninin, yükseltilmiş tavan ile aşılmış olması sayesinde, yaşam alanı verimli kullanılmış oldu. Bol dolap da cabası. Güle güle kullanın
Süreyya bey. Yollarda karşılaşmak üzere ...
süreyya bey, yeni karavanınızı iyi günlerde kullanın gerçekten güzel bir tasarıma sahip, kullanışlı bir karavan, darısı başımıza bu arada süper moderatörümüz cem beyin sizin ciğerinize mundar demesine bakmayın, kedi gibi muhnis bir insandır kendisi, eminim yataktan televizyon izlemenizi sağlayacak askı aparatını size hayırlı olsun hediyesi olarak almış, hazır etmişlerdir, hediyenin değeri artsın diye böyle yazmışlardır
Bizi kirmayip kavaninizin yeni gorsellerini paylastiginiz icin gercekten tesekkur ederim. Gercekten piril piril cok guzel bir arac. Muhtemelen ici hala yeni kokuyordur. Allah kazasiz belasiz gezdirsin. Insallah umdugunuz gibi tam zamanli karavanda yasar ve ulkemizin her kosesini gezersiniz.
Bu arada;
Insallah 2011 yilinin herkese gunes enerjili yada enerjiz, 4x4 yada uzun sase, alkovenli yada camper ne olursa olsun ama tam gonlunuzden gecen gibi bir karavan getirmesini diliyorum. Yeni yiliniz kutlu olsun.
Süreyya bey çok güzel görünüyor,ve çok kullanışlı.Güle güle kullanın ALLAH kaza bela vernesin.Size güzel seyehatler ve mutlu anlar yaşatsın.Darısı bizim ve gönülden arzu edenlerin başına diyelim.SEVGİ ve SAYGILAR.
süreyya bey, siz de uygun görürseniz moderatörlerimizden rica edelim, karavanınızın fotoğraflarını ayrı bir bölüme taşıyalım, sürekli yeni mesajlar eklenen bu konu içerisinde zamanla eski sayfalar arasına karışıp kaybolmasınlar...
Valla ne yalan söyliyeyim karavan alan veya yapımını tamamlayan arkadaşları bende kıskanıyordum..
Güzel dileklerinden dolayı tüm arkadaşlara tekrar teşekkür ederim.
İnşallah olmayan arkadaşlarada 2011 yılı içerisinde gönüllerindeki karavana ulaşmalarını dilerim.
Valla ne yalan söyliyeyim karavan alan veya yapımını tamamlayan arkadaşları bende kıskanıyordum..
Güzel dileklerinden dolayı tüm arkadaşlara tekrar teşekkür ederim.
İnşallah olmayan arkadaşlarada 2011 yılı içerisinde gönüllerindeki karavana ulaşmalarını dilerim.