KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Sabah mesajıda benden,Haldun un dileğini geliştireyim,2011 hepimize güneş enerjisiyle giden 4x4 ,Brabus un geliştirdiği unimog U 500 nasip etsin,en azından bana etsin hee sağlıkta versin arada.
Netten veya sms ile pek kutlama sevmem ama farz oldu.
Ben gunes enerjisini benim t3e ister gerisini sana versem olur mu Bulent. Sen artik benim verdigimi yedek parca falan yaparsin.
Saat gece 12den beri yazanlarin PTT yaptigi malum. ;D
Biz de oyle yaptik. Cok da eglendik. Umarim hergunumuz boyle gecer. Yeni yilinizi bu vesile ile kutlarim.
Günaydın Gezenbilir. Bugün 2011 yılının ilk günü. Yeni yılda sırt çantamızla, karavanımızla, çadırımızla hep doğanın içinde olma dileğiyle tüm gezenbilir dostlarımıza; bol bereketli, sağlıklı, huzur ve mutluluk dolu bir yıl diliyoruz.
Sabah mesajıda benden,Haldun un dileğini geliştireyim,2011 hepimize güneş enerjisiyle giden 4x4 ,Brabus un geliştirdiği unimog U 500 nasip etsin,en azından bana etsin hee sağlıkta versin arada.
Sureyya bey karavaniniz hayirli ugurlu olsun. Insallah bol neseli gunlerde gezersiniz. Sizden ria etsek aracinizi benim karavanim bolumunde bize detayli ve fotografli tanitirmisiniz. Bizim gibi karavani olmayanlarda bu soguk gunlerde bu resimlere bakarak biraz avunuruz belki.