Şekerpınar Üzerinden Teke - Şile Civarı Keşif Gezisi (7-8 Haziran 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan MK51 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 73
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 21,661
Ynt: Şekerpınar Üzerinden Teke - Şile Civarı Keşif Gezisi (7-8 Haziran 2008)

S6300351.jpg

S6300352.jpg

S6300354.jpg

S6300356.jpg

Etiketler

Eline sağlık Fatih (elnino)... Haklısın Fatih (parodi), pardon ve çok çok özür...

rica ederim abi.... ozaman üzülmedimde fotoları görünce tüh keşke gelseydim dedim ;) du bakalım abi zaten aldık alıcaz bi araba şu tatile bi gidip geliyimde

Fatih eline sağlık güzel fotoğraflar

Parodi Fatih teşekkürler, evet artık kalıba uygun aracı buldum :smiley:

O aracı ordan cıkaran butun ekip çalışmasına bravoooooooo.buyuk geçmiş olsun.ama sıze bunlar heyacan verıyor anlaşılan tekrar bravo ;)

güzel gezi olmuş, araçları araızalanan arkadaşlara ve adem abiye geçmiş olsun diyorum .traktörün bile zorlandıgı böyle bir çamurda, araçların arızalanması normal sayılır .benim tek çekincem araziden çıkınca böyle bir rot kırılmasının otobanda oldugunu düşünmek bile herkezi ürkütür bunun için adem abi verilmiş sadakan varmış. mala gelsin halledilir cana gelmesin

Arazinin böylede yanları var. Bende traktöre Makineye bağlayıp araç çektirmiştim.. :smiley:
Traktör zorlanıyor.Traktör biraz kücük ve arkadaki araçta agırlık olarak yabana atılır degil. Birde altının çamur yığmasıda çabası
Bu durumda gösteriyorki sadece çeki demirleri değil sonrada yapılan tamponlara bindirme makası yerleri koymakta fayda var.

Cok güzel gezi olmuş. Bu mevsimde, bu camur. Yazları kuru toprakta aşırı toz ve sert parkurlar yüzünden genelde tüm yazı araca bakım yaparak sagını solunu modifiye ederek gecirmeyi tercih ediyorum, ama ne yalan söyleyeyim camuru görüncede canım cekti. Aracı arızalanan arkadaşlara gecmiş olsun diyorum etapta arızalanan araca yerinde müdahale bence daha dogru bir hareket olur traktör baya hırpaladı aracı içim gitti

çok zor ve yorucu bir etap,gerçekten tüm ekibe şapka çıkartmak lazım

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,620
Kaydolan Son Üyemiz
questahotel

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR