Nerdeyse markete bile araba ile giden biri olarak sırt çantası benim için vazgeçilmez.
Bunun en önemli nedeni almazsam olmaz malzemelerin cepte,el de taşınamıyacak olmasından ayrıca ellerin boş olması (Carlos Castaneda bunu yürüyüşün olmazsa olmazı kabul eder) iyi bişeydir
.
Cep telefonu, araç ruhsatı, cüzdan, anahtar iş/ev/araç.
Sırt çantasında ne var herkes bunu soruyor? Bende sen sırt çantasız ne yapıyorsun diyorum?
Cep telefonu, şarj cihazı, powerbank, araç ruhsatı, anahtarlar, laptop (artık şarjını taşımıyorum iş yerinde bıraktım büyük rahatlık oldu) okunan kitap, organizer defter, bir kaç tükenmez kalem. selpak 2-3 kutu, ıslak mendil. 0.5 l. su, flash diskler, taşınabilir disk. muhtelif ilaçlar (ağrı kesici, mide ilacı, anti allerjikler) güneş gözlüğü. makas, bisturi ucu. hiç ihtiyacım olmadı ama dikiş seti(otellerde verilenden). Eskiden fener, düdük, parfüm vardı bagaja transfer oldu. Eskiden uniqlo nun çok hafif şapkalı montu vardı katlayıp sıkıştırınca 1 l. lik termos kadar yer kaplayan mont bagaja transfer oldu.
Daha eskiden fotoğraf makinesi vardı mecburen; şimdi note5 foto ve video ihtiyacını tamamen karşılıyor. Belki ilerde cüzdan ihtiyacınıda ortadan kaldıracak.
Kabul ediyorum bir yere girdiğinizde profesyonel değilmişsiniz gibi gözüküyor ve taşıyor olmanız gömlek ceket ikilisi ile çok uyuşmuyor ama kimin umrunda.