Satıyorum 1978 Cj5

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan atillaunal Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 11,309

atillaunal

Yeni Üye
arkadaşlar cj5 mi satmaya karar verdim binmeye fırsat bulamıyorum bide park sorunum var araç sorunsuz bütün bakımlarını yaptırdım bütün krom aksesuarlar üzerinde lastikleri iyi durumda motor çok iyi yeni yapılmış orijinal bir araç düşünenler için kaçırılmayacak bir cj5 fiyatı 24500 tl

290.jpg

319.jpg

323.jpg

322.jpg

025.jpg

Etiketler

Ynt: Satıyorum 1978 Cj5

abi bu araç giresundaydı sonra fatsaya geçti şimdi de samsunda ne oluyor anlamadık?

Bilmem... Giresunada trabzondan gelme.. At yarisi oynayanlar tay in bavadini anasini dedesini her seyini bilirler bizlerde jeep in tr ye nereden gectigini biliyoruz

jose andrio silva' Alıntı:
ooooooooooo cok para jeep altına bir cantla lastik birde boya anlı catlası masrafı 5 vs 6 dır sen bizde 1996 model chrek alrım o parayla veren enaidir bence
herkesin malı kendine bence ister 100 bin lira ister ister 2 bin lira eder etmez tartışılır o konu ama işine gelmeyen almasın yorum yapmanın manası yok

cj5 ci' Alıntı:
herkesin malı kendine bence ister 100 bin lira ister ister 2 bin lira eder etmez tartışılır o konu ama işine gelmeyen almasın yorum yapmanın manası yok
hüseyin bey yorumunuzda çok haklısınız ama birde şu gerçek var ki millet enayi değil üçkuruşluk masraf yapıp onüç kuruş kar etmek isteyenlerle dolu piyasa.(sözümü üzerine alınmasın arkadaş genele söyledim)dolayısıyla kimsenin ağzı torba değil büzemezsin ve bu tarz sözlere alışık olmak gerek.madem piyasaya çıktın isteyen istediği fiyatı istiyorsa isteyen de istediği fiyatı verir yada düşüncesini söyler.zorla kimse kimsenin malını almıyor da satmıyorda.saygılarımla

jose andrio silva' Alıntı:
ooooooooooo cok para jeep altına bir cantla lastik birde boya anlı catlası masrafı 5 vs 6 dır sen bizde 1996 model chrek alrım o parayla veren enaidir bence

Bu tavrı bu foruma yakıştıramadım

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

5-6 bin lira masraf ile toplanır hurda cj ler diyenlere demesi kolay toplayan bilir gerçekten çok emek ve para istiyor

cj5 ci' Alıntı:
5-6 bin lira masraf ile toplanır hurda cj ler diyenlere demesi kolay toplayan bilir gerçekten çok emek ve para istiyor
hüseyin bey bu paralara cj toplanır diyen yok ama sizde şunu unutmayınız ki eşek semerle satılır ve eşeğin yediği yemin hesabı yapılmaz.biraz kaba bir örnek verdim ama bu işi bukadar abartıp büyütmeye gerek yok.altı üstü dört teker bir motor gerisi kişinin zevkine kalmış.sen kendi zevkine göre aracı toplarsın ama alıcı beğenmezse yapmış olduğun işin ve emeğin bir değeri kalmaz bilmem anlatabiliyormuyum.arkadaşın aracı güzel toplanmış ama önemli olan müşterisine denk gelmesi ve inşallah da gelir.hayırlı satışlar dilemekten başka bişey düşmez bize.talibi varsa da özelden mesajlaşır alıp biner

ben ne diyorum siz eşşek diyorsunuz sizin hesabınıza göre terslik var işte 56 belairler v.s. eski klasik araçlar şuanki sıfır araçlardan pahalı bunlar zevk aracı 4 teker bi motor demek yanlış olur herşeyin ederi belli ama benim savunduğum satıcı ne isterse ister mal onun işine gelmeyen almasın sadece yorumlar incitici alıcı olan adam zaten irtibat numarasından arar pazarlıga oturur

''hayırlı satışlar dilemekten başka bişey düşmez bize.talibi varsa da özelden mesajlaşır alıp biner,,
burada da ifade ettiğim gibi satıcıya allah hayırlı müşteriler versin.siz sanırım ne demek istediğimi anlamadınız.koleksiyonluk araba yapmak ayrı bişey piyasada çok olan araba ayrı bişey.kısaca siz elinizdekinin değerini istediğiniz şekilde belirlersiniz ama satamadıktan sonra elinizdeki ürünün bir değeri yada ederi olmaz.en iyisi bunu zaman göstersin diyelim ve istediği değerde aracı sattığında yada satamadığında kimin haklı haksız olduğunu görürüz.gerçekten bu işleri bu kadar abartmanın da anlamı yok.ederinden fazla olan hiçbişey satılmaz.size kolay gelsin

siz fiyata takılmışsınız ben o fiyatı eder yada o fiyata satılır diye birşey demedim araç 2-3 el değiştirdi ve kaça satıldığını kaça alındığını biliyorum herkesin malı kendine bize dediğiniz gibi hayırlı satışlar demek düşer son sözüm budur

Ben burda düzgün görünümlü cjler insanların hoşuna gidiyor ama aynı zamanda döküntü cj ler ile aynı para olsun bekleniyor anlıyorum.

Araca bakım yaptığını , arızasında ödediğini, benzini vs satarken eklemezsin zaten ama sıfırdan bir klasik araç topluyorsan bu bambaşka birşey, neden anlayamıyorsunuz anlamadım. He hakkından fazlada istenebilir bu arz talep meselesi ayrıca
Ama ben daha herhangi bir cj den kar edip satan görmedim

ercanaslan' Alıntı:
Ben burda düzgün görünümlü cjler insanların hoşuna gidiyor ama aynı zamanda döküntü cj ler ile aynı para olsun bekleniyor anlıyorum.

Araca bakım yaptığını , arızasında ödediğini, benzini vs satarken eklemezsin zaten ama sıfırdan bir klasik araç topluyorsan bu bambaşka birşey, neden anlayamıyorsunuz anlamadım. He hakkından fazlada istenebilir bu arz talep meselesi ayrıca
Ama ben daha herhangi bir cj den kar edip satan görmedim

Çok doğrusun Ercan abi kar ile CJ aynı kefede olmadı hiç bir zaman zaten.
Mal alıp satmak ayrı bir şey ister zevk aracı olsun ister bir tane bilye.Satıcı malının fiyatını koyar alıcısı çıkarsa hayırlısı olsun çıkmazsa "aaa ooo bu fiyat olur mu?" diyemem ben birinin emeğinin fiyatını kimse belirleyemez.Biz emek ediyoruz uykusuz kalıyoruz uğraşıyoruz bunun fiyatının ölçütü yok diğer masraflar beni ilgilendirmez atıyorum lastikleri o 4.000TL ye almıştır ben olsam 2.000TL ye alırdım o yüzden ben araç + donanım fiyatla karşılaşıtırım.
Forumda kar amacı olsa bile herkes az çok piyasayı durumları biliyor her kör satıcının bir kör alıcısı vardır diyelim hoşuma gittiyse bu araç benim kusura bakmayın 4 fazla veririm gözümü kapatır alırım kazık mı yerim kendi zevkimi mi tatmin ederim ayrı bir şey.Kısaca emeğin ve zevkin ölçü birimi para olmuyor olsaydı CJ araçlarla uğraşmazdık.Herkese hayırlı satışlar iyi forumlar :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,621
Kaydolan Son Üyemiz
Gamze Erol

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR