Satıyorum 1978 Cj5

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan atillaunal Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 11,310
Ynt: Satıyorum 1978 Cj5

Aslında bu konuyu daha uzatmaya gerek yok. Tabiki herkes istediğini istediği fiyata satar ; satılan ayıplı olmadığı sürece. Yüksek fiyata tabiki tepki de gösterilir ama adabıyla. Karşındaki rencide edercesine değil.
Ayıplı ürünü burada satmaya çalışırsa herkes tepki göstermeli ama yine adabıyla. Seviyeyi düşürmeden.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Etiketler

arkadaşlar kimseye zorla satmıyorum aracımı beğenen gelir alır acelemde yok zaten
5 6 bin tl ye araç toplarım diyenlerin samimiyetlerine de inanmıyorum toplayanlarında araçlarını görüyoruz
saygılar

jose andrio silva' Alıntı:
ooooooooooo cok para jeep altına bir cantla lastik birde boya anlı catlası masrafı 5 vs 6 dır sen bizde 1996 model chrek alrım o parayla veren enaidir bence

Araç satıcınındır, para da alıcının. Fiyat yüksek denir, araç hakkında bilgi istenir ama böyle seviyesiz bir mesaj bu foruma da CJ ruhuna da yakışmamış.

Atilla bey bence bu konu silinsin siz yeniden ilanınızı yazın. Fakat nacizane fikrim ilanı verirken fiyatı birkere daha gözden geçirin.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,621
Kaydolan Son Üyemiz
Gamze Erol

SON KONULAR

Geri