Satılık XJ İçin 4 ad.10'' Kr.Mangels Jant 33-12,50-15 Mickey Thomson Baja Lastik

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan altuncu57 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 41
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 24,965
Ynt: Satılık XJ İçin 4 ad.10'' Kr.Mangels Jant 33-12,50-15 Mickey Thomson Baja Lastik

yakup abi hayırlı olsun güzel araçtı.artık yeni vitara hazırlıkları başlar herhalde

Etiketler
Ynt: Satılık XJ İçin 4 ad.10'' Kr.Mangels Jant 33-12,50-15 Mickey Thomson Baja Lastik

sağol hazırlıklar aklımda ama araç bulamıyorum rizede var istediğim araçtan anlaşamadık çok istiyo yine amerikan düşünmeye başladım açıkcası

abi burda bi tane var 2000v6 ama sahibini bulamadım ama araştırıyorum.hayırlısı acele etme bulunur
.

yakup abı cok ozel degılse xj satıp vıtara alma tarafındasız bunu ozel bır nedenı var mı?? bende bu aralarda xj almayı dusunuyorum

aracı artık sattım ama yinede yanlışmı yaptım diyorum çünkü arazide inanılmz güçlü gidişi rahatlığı tam bir makina diyebilirim ama ben çok şehir içi gezdiğim için büyük geliyo o yüzden başka kesinlikle nedeni yoktur xj alacaksan çok doğrü karar vermişsin derim emin olabilirsiniz tşkler

bence jant lastik fiyat çok uygun bende xj olsa kesin düşünürdüm..

@yakup@' Alıntı:
aracı artık sattım ama yinede yanlışmı yaptım diyorum çünkü arazide inanılmz güçlü gidişi rahatlığı tam bir makina diyebilirim ama ben çok şehir içi gezdiğim için büyük geliyo o yüzden başka kesinlikle nedeni yoktur xj alacaksan çok doğrü karar vermişsin derim emin olabilirsiniz tşkler
cok tesk. yakup abı umarım sende ıstedıgın tarzda bır arac bulursun

bende tşk ederim herşeyin hayırlısı diyorum artık

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,638
Kaydolan Son Üyemiz
kerimov

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR