Satılık XJ İçin 4 ad.10'' Kr.Mangels Jant 33-12,50-15 Mickey Thomson Baja Lastik

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan altuncu57 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 41
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 24,970

Etiketler
Ynt: Satılık XJ İçin 4 ad.10'' Kr.Mangels Jant 33-12,50-15 Mickey Thomson Baja Lastik

450 tl'yi anladım saygı duyuyorumda sonunda yaptığınız bu kahkaha işaretini anlamadım.ayrıca tanıdığım arkadaşımsa o paraya vereceğine içine çiçek eker saksı olarak kullanır bilginize...
bull' Alıntı:
sadece jantlara 450 tl veririm uygunsa ;D

Ynt: Satılık XJ İçin 4 ad.10'' Kr.Mangels Jant 33-12,50-15 Mickey Thomson Baja Lastik

ok sizin için olur parayı hesabıma aktarın bende size jantın birini yollarım en azından ara sokaklarda onunla oynarsınız pc başında değil

ABUK SUPUK TAKLİFİNE ABUK SUBUK YORUM DEĞİL HAK ETTİĞİNDEN DAHA İYİ YORUM YAPTIM BUNDAN EMİN OLABİLİRSİN..

yakup abi hayırlı satışlar giresundan murat daha önce görüşmüştük sadece lastikleri düşünürsen haberim olsun saygılar.

Jantların 10'' inçh kalınlığında olmasa kesin düşünürdüm kendi aracıma...

Yardımcı olayım...
XJ ve ZJ' ye aparatsız takılan Jantların;
bijon aralıkları 114.3mm - 5 bijon,
jant göbeğindeki deliğin çapının 71.6mm
olması gerekiyor...
Jeep Liberty' de aynıdır...

Daha geniş göbekli jant kullanılacaksa uygun bilezik takılmalı, bulunamazsa tornada tanesi takımı 30tl gibi yaptırılır...

Tahmin ediyorum bu jantların taslarını takıldığı orta göbek daha geniş, dolayısı ile bilezik gerekir ki, sorun değil yani...
Bileziksizde takılır ama bu sefer aracı porya vasıtası ile sadece bijonlar taşıyacaktırki buda balans ve zor şartlarda kayma sıkıntısı yaşatacaktır. Bijonda kesebilir ama USA' de felan bu şekilde jant ve hubcentric olmayan spacer kullanan çok var...

eğer bileziksiz takarsanız, balans problemi yaşarsanız jant-lastik araca bağlıyken balans yaptırmanız gerekir.
Bu şekilde balans defransiyelli akslarımıza yapılmaz, defi bozar...
Ayrıca her lastik sök-takta balans bozulur...

Umarım bu yazdıklarımı ukalalık almazsınız, yardımcı olmaktır, bilgimi paylaşmaktır tek amacım...

Ben jantları çok beğendim, fiyatına karışmam...
Eğer 10'' benim kullanım amacıma çok kalın olmasaydı bu yazdıklarımı çözümler kesin alırdım, tavsiye ederim...

Şimdiden alanada satanada hayırlı olsun...

vermiş olduğunuz bilgiler için teşekkür ederim ben komple jant lastik düşünmüştüm ama benim araca bijon aralıkları uymadığı için cj7 ye janttan vaz geçip lastikleri düşünmüştüm
gercekten jant ve lastikler güzeldi alana satana hayırlı olsun hayırlı günler.

tşkler murat kardeşim lastikleri isteyen çok oldu ama jantlar boşta kalıyo bu yüzden takım satmak istiyorum bu arada 2.5 v6 vitara arıyorum yardımcı olursanız sevinirim

yakup bey xj satılık mı
@yakup@' Alıntı:
tşkler murat kardeşim lastikleri isteyen çok oldu ama jantlar boşta kalıyo bu yüzden takım satmak istiyorum bu arada 2.5 v6 vitara arıyorum yardımcı olursanız sevinirim
yakup bey xj satılacak mı ozamn ??

xj satıldı gibi ...bugün kesinlik kazanacak.bu arada jant lastik te başka biryere opsiyonlandı...

ewwet aracım satıldı teslim almak için bugün gelecekler şimdi ben araçsız kaldım :(

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,639
Kaydolan Son Üyemiz
derinb

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR