PARATROOPER, firma oto pert deyil, otoexpert, firma bilinen bir firma, genelde bayilerin takasdan gelen araçlarını pazarlıyorlar, yeni yasaya göre artık şahıslar sigorta şirketlerinden hasarlı araç alıp toplayamıyorlar, sigorta şirketleri artık bu tip firmalara satmak zorunda, aynı zamanda pert araba işi yaptıklarıda görünüyor, yani tesbitiniz doğru...
KM doğru da olabilir, İngilizler Iraka'dan Türkiye üzerinden çekiliyorlarda bizim haberimiz yoksa aracı ingiltereye götürmeyip konsolosluğa bırakdılarsa onlarda sol kapılı aracı bizim trafikde kullanamayıp, satmış olabilirler...Senaryo nasıl beğendinizmi...
KM doğru da olabilir, İngilizler Iraka'dan Türkiye üzerinden çekiliyorlarda bizim haberimiz yoksa aracı ingiltereye götürmeyip konsolosluğa bırakdılarsa onlarda sol kapılı aracı bizim trafikde kullanamayıp, satmış olabilirler...Senaryo nasıl beğendinizmi...
bana göre bu aracı bedava verseler bile pahalı, çünkü aracı tam randımanlı çalışır düzene getirmek masraf ister, ticari araçlarda yıpranmış ve ağır kazalı araçlarda ne yaparsanız yapın dikiş tutmuyor, yıpranmamış araçta arızayı yaptırırsınız sorun çözülür, ön taraftan kazalı bu tip araçta arızayı yaptırırsınız başka problem çıkarır, masraf hiç bitmez,
bence karavan yapacaksanız dikkat etmeniz gereken birinci ve en önemli noktası düzgün bir araç(panelvan) yakalamak
bahçem olsaydı ,bu aracın motorunu 12v jeneratör olarak kullanırdım.kaportasınıda başka şekilde değerlendirirdim
satıcı arkadaş <yeni türk lirası>ndan başka paraya satmayacakmış.
yazık geç kaldı satamayacak.