Aracın sahibini İzmir Kemalpaşa Ovacık'ta yaptığımız kamplardan iyi tanıyorum.
Ama aracın özelliklerini çok iyi bilmiyorum,
Daha doğrusu araca alıcı gözle bakmadım hiç.
Sadece bana yaptığım Çelebi'de fikir vermesi için tavanın açılış kapanış sistemini
inceledim ama araçla ilgili çok fazla bilgim yok.
Ama sonuçta aracı yakından görmüş biri olarak bir şey söylemek gerekirse,
Böyle bir araç düşünenlerin bu fiyata mutlaka görmesi gerekir diye düşünüyorum.
Aracın 18 Kasım İzmir Kemalpaşa Ovacık Kampımızda benim objektifime yakalandığı fotoğraflar belki daha iyi görünmesini sağlayabilir.
Haldun bey,soruyu soruş şekliniz araç hakkında bilgi sahibi olduğunuzu ima eder gibi göründü bana Ben araştırmadayım buradan veya özelden her türlü bilgiye ihtiyacım var.
Haldun bey,soruyu soruş şekliniz araç hakkında bilgi sahibi olduğunuzu ima eder gibi göründü bana Ben araştırmadayım buradan veya özelden her türlü bilgiye ihtiyacım var.
Ne araç ne sahibi vb. hakkında en ufak bir fikrim yok...
Ancak T2 lerde lpg ve muayene açmazı genelde rastlanan bir sorun olduğundan merak ederek sormuştum...
Ancak T2 lerde lpg ve muayene açmazı genelde rastlanan bir sorun olduğundan merak ederek sormuştum...
T2 lerde bu sorunların var olduğunu bildiğim halde bana hep çok sıcak gelmişlerdir. Bu fiyat ile benim de aklımı çeldi 2. araç olarak antika gibi kenarda yatırsam mı diye düşünmeye başladım. Kışın bu araçla yazın ise çadırvanla kamplara gidebilirim. Bakalım aracı gören arkadaşlardan nasıl bir bilgi akışı olacak.
Arkadaşlar bu hafta itibari ile karavan yapımı için kesin yola girmiş bulunuyorum. Sizlerden ricam, çevrenizde veya bildiğiniz bir yerde alkovenli karavan yapımı için uygun araç varsa haber verirseniz memnun olurum.
Tanju usta iyi adamdir. Volkswagen ustasidir. Tavan westfalianin orjinal tavani degildir. Ama westfaliayi aratmaz. İci nasil bilmiyorum. Westfalia takintisi olmayanlar icin iyidir diye dusunuyorum.
İnsel bey; sizinle en cicimiz ve poyraz gölde tanışmışdık.size arka bagaj kapağına takılacak branda ile ilgi bilgi istemişdim.Sizin karavanlar hakkında bilginize ve tecrübenize saygı duyuyorum.Bana Tanju usta'nın adresini veya ulaşabileceğim telefon numarasını verirseniz çok memnun olurum. Teşekkürlerim ve saygılarımla..
İnsel bey; sizinle en cicimiz ve poyraz gölde tanışmışdık.size arka bagaj kapağına takılacak branda ile ilgi bilgi istemişdim.Sizin karavanlar hakkında bilginize ve tecrübenize saygı duyuyorum.Bana Tanju usta'nın adresini veya ulaşabileceğim telefon numarasını verirseniz çok memnun olurum. Teşekkürlerim ve saygılarımla..
Sn.osmanberkam Tanju beyin telefonu bu topikteki satılık karavan ilanında var http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-karavan-motokaravan-75-westfalia-36701040/detay? bu telefondan ulaşabilirsiniz.
Araç Karavan1(Oğuz Özen) abinin usta Ümit(centilmen) abininde arabasını yapan Bülent kardeşimiz ama isim tanıdık değil,orada verilen fiyat araç içi yapım fiyatı.
Sayın enver bey ... vermiş olduğunuz telefon numarası ile görüştüm.Tanju beyle...İnsel beyin bahsettiği Tanju usta o değilmiş. Benim görüştüğüm Tanju bey Sadece vesfalia vw bus unu satıyor.Sahibinden com da 6000.tl ye. Açılır tavanla ilgisi yok. yinede yardımların ve alakan için çok teşekkür ederim sağolasın..