Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan arslan1961 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,377
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 821,350
Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım

Atilla bey pek fazla internet e girmiyorum mesajınızı şimdi okuya bildim verdiğiniz bilgiler için teşekkürler lütfen başka bilgi ve karavanlar için mesaj yazarsanız sevinirimş arkadaşlar sizde yazın lütfen. Ben Bodrum da yaşıyorum fırsat buldukca kampingleride ziyaret etmek istiyorum orada arkadaşlarla yüzyüze görüşmenin daha faydalı olacağını düşünüyorum buralarda bildiğiniz kampingler varmı varsa telefon veya adresleri lütfen.Şimdiden herkeze teşekkürler.......

Etiketler

Selam Atilla bey, bu karavanın iyi olduğunu yazmıştınız değilmi yanlış anlamadıysam. Ayrıca biz karavanı istediğimiz yerde durabileceğimiz tarzda olmasını istiyoruz mecburiyetten biryerlere bağımlı olmak değil biz istediğimiz için orada olmalıyız, birde karavanın gidemeyeceği yerlerede ki butür yerleri gezmeyi çok seviyoruz karadeniz gibi karavanın arkasına almayı düşündüğümüz 150 lik bir honda ile bu ihtiyacımızıda karşılamayı düşünüyoruz karavan ve motor fikrimiz için ne dersiniz? veya sizin önerebileceğiniz başka birşeyde olabilir....... http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-karavan-motokaravan-bu-fiata-boylesi-yok/detay

Bu karavan normal boyutların cok üstünde asvalt dısı gezmek zor..

selam Atilla bey,ilk kullanıcı için iyi değil mi diyorsunuz

Tahminim arac 6 kisilik, asvalt dısı toprak yayla yollarında dolasmaya uygun olmaz diye dusunuyorum..

Atilla bey ve diğer arkadaşlar iyi akşamlar bu karavanla ilgili fikirlerinizi öğrenebilirmiyim ? http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-karavan-motokaravan-2000-model-full-full-motokaravan-alkoven/detay

arabanın fiyatı 8-9.000 TL üstündeki karavan 40.000 TL edermi , parası olan karar versin..

özellikleri nasıl sizce biraz dolu gibi duruyor , genelde campingleri kullanmamayı düşünen bizim için yeterlimi sizce 40 yada 45 bin teklif edeyimmi ? Ankara ya gitmeye değer derseniz gidip bakcam Atilla bey

Degeri konusunda net bilgi vermeyecegim ancak bu tip ozel araclarda 49 istenilen araca 45 teklif etmek o anda aracin uzerine kalmasi demektir. 40'da bana gore istenilene cok yakin bi rakam.

2000 yapımı olması insanı düşündürüyor...
Deprem sonrası Adapazarından "hızlı" üretim çekme ve motokaravanların nasıl olduğu hep sohbetlerde anlatılır...
Kendi adıma Adapazarı yapımı, hele ki 2000 model bir motokaravanı almayı asla düşünemem...
Ama dediğim gibi kişisel görüştür... :D

taiga' Alıntı:
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-karavan-motokaravan-ford-2500-cc-dizel-motokaravan-29408607/detay

Satışa çıktı akabinde hemen satıldı...
İstanbuldan emekli bir çift almış...
Ne güzel bir karavancı aile daha yollarda olacak...

Bende emekli bir çiftten almıştım karavanımı onlarda böyle birşey almak için satıyorlardı acaba onlarmı aldı öğretmen emeklisi bir çift

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-karavan-cekme-karavan-airstream-classic-27fb-limited-a-karavan-31426269/detay

Ne desem bilemiyorum...
Benim aritmetik bilgim yetersiz kaldı... :D
Sudan ucuzmuş...

Klasikse o paralara alıcı bulabiliyor gerçekten. Ama Türkiye koşullarında satılması hayal.

Arkadaşlar sahibinden.com'a yeni bir araç düşmüş. Aracı tanıyan bilen var mı? :smiley: ;D . Varsa yorumlarını alayım.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-karavan-motokaravan-2004-model-ducato-karavan-31205399/detay

aslanahmet' Alıntı:
Arkadaşlar sahibinden.com'a yeni bir araç düşmüş. Aracı tanıyan bilen var mı? :smiley: ;D . Varsa yorumlarını alayım.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-karavan-motokaravan-2004-model-ducato-karavan-31205399/detay

ben bu arabayı tanıyorum arkadaşlar, gözümün önünde 50 takla attı yinede dört tekerinin üstüne düştü ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,788
Kayıtlı Üye Sayımız
166,603
Kaydolan Son Üyemiz
Enes Güllü

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR