Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan arslan1961 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,377
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 821,371
Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım

Bu ilanı yeni gördüm. Fiyatı biraz pahalı ama düzgün bir karavana benziyor. Aracın km.si yüksek, belki birilerinin ilgisini çeker, araç düzgünse uygun fiyata alınabilir...
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-karavan-motokaravan-sahibinden-satilik-motokaravan-28658827/detay

Etiketler

Değişik bir T2. sanırım içi yapılı değil. İlan no: #28909379
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-klasik-araclar-klasik-van-minibus-volkswagen-72-model-orjinal-yuksek-tavan-emsalsiz-meraklisina-28909379/detay

buraku' Alıntı:
Değişik bir T2. sanırım içi yapılı değil. İlan no: #28909379
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-klasik-araclar-klasik-van-minibus-volkswagen-72-model-orjinal-yuksek-tavan-emsalsiz-meraklisina-28909379/detay

Hic boyle bir T2 gormemistim. Alistigimiz T2 gorselligi yok bence. Birde havalarda hava sogutmali 1600 motor bu araci tasimakta zorlanmaz mi? Ayrica yan ruzgarlardada sorun olur gibi geldi bana.

Bu tipe benzeyen yüksek tavan birtane fotolar arasında safari görmüştüm(arşivimde),gerçi o t1 di,google la vw safari bus t2 yaz ilk görseller arasında geliyor ama gelen t1 in safari modeli..

heh buldum

[attachment=1]

Eğer orjinalse ve böyle bir aracı seviyorsanız,tabi duygusal bir zorlukta yaşamayacaksanız çok güzel gözüküyor,hele bus toplanmasından yeni geldiyseniz.

Safari_Bus_by_Mechanicman.jpg

[attachment=1]

bunuda şimdi buldum,sanırım bu olmalı.

bus2.jpg

toplamak icin hurda da olsa T1 yok. Yokdan kastim evraklari tam toplanma ihtimali kagit uzerinde de olsa olan araclari kast ediyorum. Bi sure dusunmus ve aramistim ama artik vazgectim

mayıstosböce' Alıntı:
[attachment=1]

bunuda şimdi buldum,sanırım bu olmalı.

Bulent hocam T1 safari yi biliyorum. Ikinci resmini koydugunuz aracin tavani benzesede kapisi hemen hemen normal T2 boyutlarinda ama ilandaki aracin acilan kapisida yuksek. Bunun icin hic gormedim demistim yoksa T3 lerde oldugu gibi T2 lerdede yuksek tavan olmasi normal (Sevgili yurdum Turkiyemde pek yok). Yani kisaca bu kapisindan dolayi bir degisik gozuktu gozume. Hemen orjinal degil diyek emin olmadigim bir konudada infaz etmek istemiyorum. Bu yuzden Insel hocam ve diger vos grularini bekleyelim bakalim onlar ne diyecek. :smiley:

melihbozkurt' Alıntı:
Bulent hocam T1 safari yi biliyorum. Ikinci resmini koydugunuz aracin tavani benzesede kapisi hemen hemen normal T2 boyutlarinda ama ilandaki aracin acilan kapisida yuksek. Bunun icin hic gormedim demistim yoksa T3 lerde oldugu gibi T2 lerdede yuksek tavan olmasi normal (Sevgili yurdum Turkiyemde pek yok). Yani kisaca bu kapisindan dolayi bir degisik gozuktu gozume. Hemen orjinal degil diyek emin olmadigim bir konudada infaz etmek istemiyorum. Bu yuzden Insel hocam ve diger vos grularini bekleyelim bakalim onlar ne diyecek. :smiley:

Herkese Oren Altinkamptan merhaba. Burada iki t3 westfalia alman plakali var. Bir tanesi gecen sene tam 20 bin km yol yapmis. Cok gaza getirdi bu almanlar beni. Gelelim yuksek tavan ve kapi t2ye. Bir tanesini Altunizadede bir amcadan ramak kalmisti aliyordum. Tipki bunun gibi yuksek tavan ve kapi idi. İci de westfalia idi. İki koltuk arasi koridorluydu. Pek guzeldi. Ama amca cok istiyordu. Ne oldu nereye gitti bilemem. Yuksek kapi cok iyi. Habire girip cikarken kafayi carpmazsiniz. :D

Temmuzun sonunda yeni sahibini bulan Tolga Beyin kamperi, satılık: (Ticaret için alınmış demek ki...)

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-karavan-motokaravan-t4-karavan-29529740/detay

(http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-karavan-motokaravan-transporter-t4-camper-28804938/detay)

Bir önceki sayfamızda da konu hakkında epeyce yazı var.

Cavid Sezen

Insel bey bir arkadasinin aldigindan bahsetmisti bir onceki sayfada bunun icin ticaret icin alindigini dusunmuyorum baska bir sorun olsa gerek. Gerci fiyatin yukseltilmis olmasida enteresan. ???

melihbozkurt' Alıntı:
Insel bey bir arkadasinin aldigindan bahsetmisti bir onceki sayfada bunun icin ticaret icin alindigini dusunmuyorum baska bir sorun olsa gerek. Gerci fiyatin yukseltilmis olmasida enteresan. ???

Alan arkadasim kesinlikle tuccar degil. Ben de yeni ogreniyorum. Muhtemelen baska kisisel problemler olusmustur. Cok da memnun oldugunu duymustum.

Aracın geçen haftaki satış fiyatını bilseydik olayı çözmek daha kolaylaşırdı...

İndigo karavanlar artık çoğalmaya başladı satılık ilanlarında...

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-karavan-motokaravan-ford-2500-cc-dizel-motokaravan-29408607/detay

29408607owb.jpg

Daha önce vardı bu indigo ilanı. Yeni değil. İki ay kadar aktif kalıp sonra ortadan yok oldu. Ancak son ilandaki reklamasyon, görsel ve yazınsal zenginlik üç şeyi düşündürüyor:

Ya sahibi bu kez gerçekten satmak istiyor, ya satışı kolaylaştırmak için sağı solu elden geçirildi, ya da karavan daha yetenekli bir pazarlamacının eline geçti...

bana ''b'' ve ''c'' şıkları aynı anda geçerli gibi geldi.

2010 model Peugeot... ::smiley:

Ruhsat karavan değil...

Fiyat 90.000 TL...

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-karavan-motokaravan-2010-model-peugeut-29610079/detay

Hep söyleniyorduk 70 lerden 80 lerden kalma karavan ilanları var diye...

Buyrun 2010 modelde var artık...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,788
Kayıtlı Üye Sayımız
166,604
Kaydolan Son Üyemiz
pino4.50

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR