Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan arslan1961 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,377
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 820,445
Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım

alpino' Alıntı:
bu aracı ilk defa görüyorum fiyatıda uygun gibi ne dersiniz?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-karavan-motokaravan-transporter-t4-camper-28804938/detay

Bizim grubta bu aracin sahibi.

Etiketler

alpino' Alıntı:
bu aracı ilk defa görüyorum fiyatıda uygun gibi ne dersiniz?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-karavan-motokaravan-transporter-t4-camper-28804938/detay

;D ;D ;D ;D

Israr üzerine satıyorum.

Aylarca, hatta yıllarca sürmedi Tolga Beyin satışı; çok kısa sürede gerçekleşti. Hızlı da satılabiliyormuş demek ki!...

Cavid Sezen

gezmen' Alıntı:
Aylarca, hatta yıllarca sürmedi Tolga Beyin satışı; çok kısa sürede gerçekleşti. Hızlı da satılabiliyormuş demek ki!...

Cavid Sezen

hem karavan mevsimi devam etmekte ,gördüğüm kadarıyla araç oldukça temiz ve fiyatıda piyasa sartlarına göre uygun olunca böyle oluyor kimisi öyle fiyatlar yazıyorki satılırsa satılsın gibi o zamanda satılmıyor zaten birde yazı geçirelim sonra satarız diyenler var tabi alıcısını bulamıyorlar ozamanda

Tolga bey satisiniz hayirli olsun ama ben bir seyi anlamadim. Daha 22 temmuzda yani araci satiliga koymadan 3 gun once asagidaki yaziyi yazmis cok memnun oldugunuzu soylemistiniz. Aceba ne oldu cok guzel ruhu olan bir Westy mi buldunuz? Yoksa yeni projeler mi cikti. Yoksa ben mi yanlis anliyorum. Bir anda boyle hizla satiliga cikarip satinca bu sorular geldi aklima. :smiley:

afro' Alıntı:
;D ;D ;D
Valla İnsel çok güzel söylemiş.

T4'ten son derece memnunum, şimdilik satmak gibi bir niyetimde yok ama T3 Westy gibi ruhu olan bişeyi tercih ederdim. Üstelik KTM rengi. Ona içlendim işte. :'(

melihbozkurt' Alıntı:
Tolga bey satisiniz hayirli olsun ama ben bir seyi anlamadim. Daha 22 temmuzda yani araci satiliga koymadan 3 gun once asagidaki yaziyi yazmis cok memnun oldugunuzu soylemistiniz. Aceba ne oldu cok guzel ruhu olan bir Westy mi buldunuz? Yoksa yeni projeler mi cikti. Yoksa ben mi yanlis anliyorum. Bir anda boyle hizla satiliga cikarip satinca bu sorular geldi aklima. :smiley:

Eşimle tatilimizin bir bölümünü bir kaç hafta önce Kaş'a giderek kullandık. Sonra O geri kalan tatilini yurt dışında geçirmeye karar verdi. Geçen sene de yaptığımız gibi hafta sonları Şile taraflarına kamp kurmaya gideriz diye düşünüyorduk. Karyat da kapanınca geriye fazla seçenek kalmadı. Bu hafta sonu önce Akçakeseye gittik. Vudywille'in aşağısındaki kamp alanında yer bulamadık. Çadır kuranlar yanlarına arabalarını da çekmiş, orayı adeta otoparka çevirmişlerdi. Yan tarafındaki Yeşim ise zaten otopark. Cozz'a gitmeye karar verdik. Biz tam yerleşmeye başlamıştık ki görevli arkadaş "orası sahne önü" deyince biz "NE! SAHNE Mİ?" diye apışıp kaldık. Biz kafa dinlemeye geliyoruz adanlar sahne kurmuşlar. Arkadaşların istanbul'dan çağırması üzerine kamp yapmaktan vaz geçip istanbula döndük. Benim karavanın arkasına takıp taşıdığım bir KTM 450 motosikletim vardı. Onu da satıp yerine KTM 640 ADV aldım. Diğeri gibi spesial bir makine olmadığı için onu ayrıca bir araçla taşıma zorunluluğum da kalmadı. Çadırımı, tulumumu motorun arkasına bağlayıp kamp yerine kadar motorla gidebilirim aratık.

Sonuçta bir anda karavan atıl konuma düştü. Sezon bitmeden satılığa kaymak mantıklı gelmişti ama bu kadar çabuk satılmasına ben de şaşırdım. Fiyat konusunda gerçekçi davranmaya çalıştım. İyi de bir arkadaş aldı. Güle güle kullansın. Biz karavandan çok memnunduk, İstanbul'un kamp yerlerinden memnun olmadığımız için sattık.

Hayirli ugurlu olsun. Arkasindan baska bir proje cikmadi ama cok mantikli bir neden cikti. Istanbul cevresindeki kamplardan pazar aksamlari donmek icin zaten motor daha mantikli. Ozellikle sile agva tarafindan gelirken pazar aksami cok trafige takiliyorduk biz sanirim hala aynidir hatta daha beter bile olabilir. :smiley:

Bundan 4 ay önce satılığa çıkmış olsaydı. Onu kesinlikle ben almış olurdum. :smiley: Tolga aracı aldığında kangoo kamperimin yapımıyla uğraşıyor olmasaydım belki Tolga'dan da önce benim olurdu. Kangoo yu yapacağım derken o aralar satılık ilanlarıyla ilgilenmemiştim. Benim kısmetim yüksek tavanmış. :smiley: Fena da olmadı hani. Alana, satana hayırlı olsun temiz bir araçtı.

Cozz duysun bunu. Adama kamperini sattirir. Burasi kamp yeri demesinler iste.
Yesim kamping ise cumadan gidilmesi pazar sabahtan donulmesi gereken bir yer.
Tolga sattigina cok uzuldum, diger taraftan baska bir arkadasim aldi ona cok sevindim. İkinize de hayirli olsun.
Kucuk bir karyat birlikteligi harici brlikte yol yapamadik ona uzuluyorum. Umarim yine karsilasiriz.

Ben de ilk defa bu yaz hafta sonu tatillerimi İstanbul yakınlarında deniz kampinglerinde kamp yaparak geçireyim dedim ama hevesim kursağımda kaldı. Önceki yıllarda hafta sonu tatilim olmadığından böyle bir şansım olmamıştı :smiley: . Yeşim kamping fena değil ama pazar günleri yolu bile kitleniyor. Çıkış bile imkansız. Bir hafta sonu semizkum mokamp'a gittim. Gitmemle dönmem bir oldu. Orada kamp yapmak benim kamp anlayışıma uymuyor. Cozz'un görünüşü kampinge benzemiyor. Mıstık hakkında olumlu şeyler duymadım. Karyat bizim zamanımıza kalmadığı için ne kadar şansızım :(

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-karavan-motokaravan-25000-km-karavan/detay

taiga' Alıntı:
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-karavan-motokaravan-25000-km-karavan/detay

Heysey iyi guzel ama icinin ve disinin niye bu kadar zevksiz renklerle dosendigini anlayamiyorum. Sadece bu karavan icinde degil bir cok firma alli gullu cicekli zevksiz kumaslarla koltuklari kaplamaktan bakmadi karavanlarda.

Hocam,

Bu araca yorum yapmamıştım çünkü diyecek söz bulamadım...
Galeri satıyor ve sanırım piyasadan haberleri yok, ya tutarsa diye yazmışlar fiyatı...

melihbozkurt' Alıntı:
Heysey iyi guzel ama icinin ve disinin niye bu kadar zevksiz renklerle dosendigini anlayamiyorum. Sadece bu karavan icinde degil bir cok firma alli gullu cicekli zevksiz kumaslarla koltuklari kaplamaktan bakmadi karavanlarda.

bunun asıl sebebi o anda hangi kumaşı ucuza bulabiliyorlarsa onu kullanmaları estetiği-görünümü düşünen yok,geneldede elda kalan tapon kumaşlar oldukça zevksiz olmakta

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,770
Kayıtlı Üye Sayımız
166,592
Kaydolan Son Üyemiz
avrupacerrahi

SON KONULAR

Geri