mustafaatk
Kamp II
Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım
"Firmamız haziran 2013 itibariyle uluslararası O1 (<750kg) Tip ve O2 (750-3500kg) Tip Römork ruhsat onay belgesini uluslararası İrlanda NSAI kurumundan almıştır"
buradan anladığım kadarıyla Pino'nun 2013 Haziran ayından sonra ürettiği bütün karavanların tip onay belgesi var gibi.
Merhabalar, uzun süredir burayı takip ediyorum ve buradan çok şey öğrendim öğrenmeye devam ediyorum. Yazınızdan sonra Pino karavan'ın sitesine girdim ve orada yayınlanan Tip onay belgesine baktım ama ifadeler tanıdık olmadığı için pek birşey anlamadım ama tip onay yazısının üzerinden açıklama olarak şu şekilde bir yazı vardı.güngör' Alıntı:İngiliz karavan satılmış olabilir,güzel bir fırsattı alan hayrını görsün.
Tip Onay konusunda geçen yıl Faruk bey ile görüştük ve Tip Onay aldığını söylemişti ancak belge firmanın tüm üretimine verilmez
aksine adı ile müsemma ürettiği tipe verilir. Sanırım Tip Onay Pİ 2010 modeli için alınmış.
Daha net ifadeyle 3 mt için ayrı 4 mt için ayrı 4.25 mt için ayrı ......... her ölçü ve tasarım için ayrı ayrı tip onayı alınmak zorunda
dır firmalar için oldukça külfetli bir süreç.
Karavanın evraklarında nasıl bir fatura kesilmiş ve tip onay belgesi varmı konusunda bilgim olmadığından yorum yazamayacağım.
Selamlar
"Firmamız haziran 2013 itibariyle uluslararası O1 (<750kg) Tip ve O2 (750-3500kg) Tip Römork ruhsat onay belgesini uluslararası İrlanda NSAI kurumundan almıştır"
buradan anladığım kadarıyla Pino'nun 2013 Haziran ayından sonra ürettiği bütün karavanların tip onay belgesi var gibi.