KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ben sitenizin yeni üyelerindenim. Her ne kadar işim gereği gezme imaknım olmasa da bu muhteşem site sayesinde Türkiye ve Dünya yı keşfediyor ve bilgi sahibi olmak istediğim her konuda çok şeyler öğreniyorum. Emeği geçen herkese çok ama çok teşekkür ederim ellerinize sağlık. Bir maceraya atılmak üzereyim ama değerli büyüklerimin ve bu işi bilen arkadaşlarımın, abilerimin ve kardeşlerimin fikirlerine ihtiyacım var. Aşağıdaki ilanda mevcut benim SARI PAPATYA adını yakıştırdığım dünyalar güzeli t2 için fikirlerinize ve tavsiyelerinize ihtiyacım var.
Şimdiden herkese çok teşekkür ederim. Saygılarımla,
Cemil bey aramıza hoş geldiniz dışarıdan güzel görünüyor araç sahibinin anlatımına göre fiyatıda fena değil,İnsel abinin dediği gibi araç açılır tavan değil,forum içerisinde bu T2 ve T3 ler ile ilgili çokca yazılar var oralara bakarsanız bu araçlar ile ilgili çokca bilgi sahibide olursunuz.
Sevgili Yusuf, tavani tam acilan veya bir kare seklinde yatak olmayacak sekilde acilan hatta ve hatta tavani hic acilmayan ama ici vestfalia tarafindan donatilarak camper halinde piyasaya surulmus olanlar da var. Yani bu buslar o zamanlarda acik kasa olarak yani ici bos olarak fabrikadan cikar cikmaz direk westfalia fabrikasina gonderildikten sonra satisa camper olarak surulmus.
Bu sebeble westfalia olma kriterlerinden sadece bir tanesi tavani acilir olmasi. Kucuk bir ayrinti ama paylasmak istedim.
İnsel abi teşekkürler bilgi için açıkcası westfalia sisteminin sadece yukarı açılır tavan olduğunu biliyordum onun bir karvan firması olduğunu bilmiyordum :-[ :-[ :-[ uyarınız için tekrar teşekkürler bir şey daha öğrendim
http://www.sahibinden.com/karavan_ford_transit_orjinal_kasa_1988_lpg_li-66WQQaXQQ13757647WQQpXQQdisplayitem
bu karavan hakkında yorum yapabilirmisiniz.hakkında herkez ne biliyorsa yazarsa sevinirim.aradığım kriterlere sahip bir karavan .orginal kasa denmiş ama ben ilk defa böyle bir transit görüyorum. :-\
bu aracı gümrükten çıkardıktan sonra panelvan olarak satışa koymuşlardı, bir müddet ilanda kaldı daha sonra karavan olarak ilanı çıkmaya başladı,
transit yedek parçası bol olan bir araç, parça konusunda sıkıntınız olmaz
yürür aksam, motor aksam , elektirik aksam, far, sinyal, stop gibi yedek parça sıkıntısı çekmezsiniz fakat kaporta farklı olduğu için kaporta parçalarını bulamayabilirsiniz, motoru iyi ise tek sorun kaporta o da bir şekilde çözülür,( motor kaputu ve far kaşı bizim transitlerle aynı)
Karavanı yaparken yük denge dağılımına dikkat etmişler mi çözemedim...
Mutfak, dev buzdolabı, banyo vb. hep aynı tarafta... ???
Birde yanlara yapılan camlar cidden çok ucuz cinsten gibi...
2000cc motorlu karavanı transit olarak hatırladığım kadarı ile Oğuz bey kullanmış size daha detaylı bilgi verir
ben kendi bildiklerime göre:
benzinli motor olduğu için taşır ama lpg işi bozarmı bilmem bence bir test sürüşüne çıkıp rampalarda durumuna bakın, lpg olasına karşın minimum 300kuruş yakacağını düşünüyorum