Satılık Sıfır Arac Tampon Winc S62 Snokel Ve 4 lü Tepe Farı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan apobaris Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 13
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,927

apobaris

Ana Kamp
Yer
budapeste macaristan
Sevgili arkadaslar
2.8crd 2004 model cherokee KJ liberty icin
Su anda elimde bulunan ve yurtdisinda calismaya baslamamdan oturu takmaktan vaz gectigim ve elimde benim adima faturasi olan
1 adet 0 ambalajinda olanda ARB marka komple on tamponumu + 1 adet bu tampona uygun 0 ambalajinda wincimi + 1 adet S62 airflow snokelimi oda sifir ambalajinda + 1 adet 4 lu orjinal tavan lamba kitimi (bunun vidalari eksik) toplami pazarliksiz olarak 2.000 euro ya satiyorum.

Ilgilinen arkadaslar bana 0 533 320 37 35 den ulasabilir.
Saygilar
Abdullah Baris

S62[1].jpg

Etiketler
Ynt: Satılık Sıfır Arac Tampon Winc S62 Snokel Ve 4 lü Tepe Farı

bütün bu parçalr xj ye uygulanabiliyormu?

Abdullah bey,

sizi bir kaç kere aradım ama telefonunuz kapalı çıktı.

musait olduğunuzda bana 532 265 77 56 numaralı telefondan ulaşabilir misini?

İyi günler
Uğur

Arkadaşlar ben tampon ve snorkeli alabilirim.Abdullah bey takım olarak satıyormuş,diğer parçaları almak isteyen varsa Abdullah beyden takım olarak alıp paylaşabiliriz. Telefonum 0552 691 59 86

serdarkarakuss' Alıntı:
Arkadaşlar ben tampon ve snorkeli alabilirim.Abdullah bey takım olarak satıyormuş,diğer parçaları almak isteyen varsa Abdullah beyden takım olarak alıp paylaşabiliriz. Telefonum 0552 691 59 86

Bende vinç ve sis lambalarını alabilirim.

Abdullah bey vinç in markasını modelini söylermisiniz?

Merhabalar,

İlgili tüm parçaları Abdullah beyden satın aldım.(Hatta fazlasınıda aldım) Önümüzdeki haftalarda montajları yapılacak. Resimleri başka konu başlığı altında sizlerle paylaşcağım.

Abdullah beye çok teşekkür ediyorum, diğer parçalarda da çok yardımcı oldu sağ olsun. Diğer parçalar demişken kısaca özetlim;

- Asfir front(engine) skid
- Weather tech ön/arka paspaslar
- Weather tech bagaj paspası
- 30 mm spacer
- ARB makara
- 2 tane kanca demiri
- 2 tane ön sinyal
- sinyal lambaları vs

luckblackbird; yükseltme ile ilgili çalışman oldumu . Bilgi paylaşabilirmiyiz ?

Fotoğraf-0006.jpg

merhaba, öncelikle arabanız çok güzel maşallah...

yükseltme biraz daha sonra olacak.
kafamda OME full kit var; OME NS131,OME NS132;Heavy load OME 927,Heavy load OME 948 - Bildiğiniz gibi ARB/OME nin tr distribitörü Tar Otomotiv. Bu kit elinde yok ama mayıs ortası gelecek.Min 1.5" yükseltme sağlıyor
Bu linkte yükseltme ve ağırlık detayları ile bilgi var http://www.jeepkj.com/forum/showthread.php?t=37130

arabayı çok yükseltmek istemiyorum(eşiminde kullanma ihtimali var,zorlanabilir diye düşünüyorum)

Şu andaki durumunu gösteren resimler aşağıda;

38471590006_large.jpg
38471590005_large.jpg
38471590007_large.jpg

serdarkarakuss' Alıntı:
luckblackbird; yükseltme ile ilgili çalışman oldumu . Bilgi paylaşabilirmiyiz ?

Türkiye şartlarında bu araçlara donanım uygulmak biraz zor.bu sebeple araç ve donanımla iligili bilgi paylaşmak isterseniz haberleşebiliriz.

24736_366430465821_744065821_3496063_3996047_n.jpg

Selamlar

Lastikler ,Asfir genişletme filan güzel olmuş ama bence en son hali bu değil .Ne dersin ? :smiley:)
yoksa birşeylermi gizliyorsun başkaları kıskanmasın diye.Yeni resimleri bekliyoruz.

Kolay gelsin

apobaris' Alıntı:
Selamlar

Lastikler ,Asfir genişletme filan güzel olmuş ama bence en son hali bu değil .Ne dersin ? :smiley:)
yoksa birşeylermi gizliyorsun başkaları kıskanmasın diye.Yeni resimleri bekliyoruz.

Kolay gelsin

merhaba Abdullah bey,

aslinda tam olarak islemleri bitiremedim. Kafamda da hepsini anlatmak icin baska bir konu acmak vardi.

Son durumunu gosteren resimler var. Bu hafta sonu aksilik olmazsa tavan lambalari takilacak.
Saygilarimla

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,774
Kayıtlı Üye Sayımız
166,594
Kaydolan Son Üyemiz
SEMİHFİDAN33

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR