Satılık Disco 1 1997 3.9 V8

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan cabriosss Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 117
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 14,001

Etiketler

Ynt: Satılık Disco 1 1997 3.9 V8

Bir iki konuda bilgi alabilirsem sevinirim.Bu aracı hafta içi işe gidip gelirken de kullanmam gerekecek.Sanırım bu konuda yeterince konfor sunan bir araç.Şehir içinde yakıt tüketimi ne kadar?Parça ve bakım konusunda sıkıntı yaşar mıyım?Bulunduğum şehirde L.rover servis ve yedek parçacısı yok.Hatta toplam Land sayısı bir elin parmakları kadar desem yeridir.

bu araçlar tabiki motorgücünden dolayı biraz yakıyor.ort:20-30 litre lpg yakışı oluyor.sizin kullanmanıza görede değişiyor tabiki.
siz hangi şehirdesiniz?
land rover defender ile aynı parçaları.
parça sorunu yok bugune kadar ben bi sıkıntı çekmedim.

Uşak'ta yaşıyorum.Önceliğim farklı bir araçtı ama sizin araç çok hoşuma gittiği için aklım çelindi açıkçası.Sizin aracı alırsam maksat dışına çıkmış olacağım ama nasip nedir bilinmez elbette. Hafta sonu bakacağım başka bir araç var.Onu bir değerlendireyim.O olmazsa sizinkini daha detaylı konusalım.Boşyere vaktinizi almış olmayayım.

GÜNAYDIN HERKESE...
yeni bir dükkan açılışından dolayı;
SON AMA SON FİYAT::::18750TL

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-land-rover-son-ama-son-fiyat-19000tl-81514052/detay

valla doğru söylüyorsun Selim kardeş.
karumdan dükkan tuttum tadilat hava parası derken çok sıkıştım.
yoksa kesinlikle satmam bu rakamlara.
bedavaya yakın bi para istiyorum...

allah kolaylık versın zor bir durum,neyse sağlık olsun bir küheylan gider bir küheylan gelir

malum sitedeki isin değişik sebebi 1 aylık ilan verme sürem dolduğundan çalışan arkadaşımın ismine verdim ilanı...
bilginize...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,807
Kayıtlı Üye Sayımız
166,611
Kaydolan Son Üyemiz
halilkarabacak

Çevrimiçi üyeler

Geri