Satılık Disco 1 1997 3.9 V8

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan cabriosss Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 117
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 14,001
Ynt: Satılık Disco 1 1997 3.9 V8

cabriosss' Alıntı:
evet doğrudur.tunalıda esnafım.

oradan gectıkce aracınıza bakıyordum, cok guzel pırıl pırıl bır araç, ınanın reklam olsun dıye yazmıyorum

benım cocuklugumda kugulu pasajında gectı bızımde dukkanımız var ,yagmur mucevherat tahır, yalcın mucevherat yalcın, gumus koza haluk, bunlar benım amcalarım belkı tanırsınız.bızım dukkanlarla ılgılı bır ısınız olursa selımın arkadaşım dersenız yardımcı olurlar.her turlu altın gumus tamıratı yapıyorlar

Etiketler

birlikte çalıştığımız ustam var biliyor amcalarınızı.zamanında orda dükkanı vardı.ufuk mücevherat.şimdi birlikte çalışıyoruz 1001 gece mücevheratta.

İyi günler
Sy Aydoğan
Aracınız gerçekten güzel,iyi satışlar dilğiyle
Saygılar
Batuhan

cabriosss' Alıntı:
birlikte çalıştığımız ustam var biliyor amcalarınızı.zamanında orda dükkanı vardı.ufuk mücevherat.şimdi birlikte çalışıyoruz 1001 gece mücevheratta.

oo siz 1001 gecedemısınız benı gorsenız kesın tanırsınız o zaman.çıraklık yaptıgım donemlerde sıze bırseyler goturup gelıyordum

bizde kesın tanışıyoruzdur.neyse guzel bır gezıde ınsallah karsılasırız ve guzel bır org yaparız aracınızıda sattıgınıza uzuldum.ama aracınız dışarıdan cok duzgun diri duruyor kendını bellıedıyor hayırlısı olsun artık

teşekkür ederim iyi dilekleriniz için.bu sporu çok seviyorum fakat zaman sıkıntım var.aracı alalı bir yıl oldu daha 5 kez araziye gidebildim.buda benim canımı sıkıyor.hep satmakla satmamak arasında kalıyorum.hayırlısı artık...
sizin meslek ne bu arada?

bankacıyım ben , kuyumculukla bır turlu barısamayınca bankacı olduk cıktık 11 yıldır bankadayım.işin aksı kısmı meslek lısesı kuyumculuk bolumu mezunuyum :smiley::smiley::smiley:

cabriosss' Alıntı:
bi grubunuz varmı ankarada etkinlik yaptıgınız

gezenbilir ankara baya dagılmıstı 2 sene oncesıne ,kadar baya topladık canlandırdık.baktık yıne olmadı herkez 4 er 5 er araclık kendı grubunu kurdu yoksa sızın gezıye gıttıgınız metın abı murat abı hepsını tanırım

bızım su an 4 araclık bır grubumuz var hepımız aılecek gorusuyoruz

sanırım en mantıklısı bu sizin yaptıgınız.fazla araç sıkıntı yapıyor diye herkesin dilinde.

tabı tabı herkez kendı kafasına gore ıs yapıyor, grup lıderı dınlenmıyor, bır araç kaldıgı zaman yardıma gıtmeyen kişiler oluyor, o yuzden guvendıgınız 5 ı gecmeyecek sekılde bır gurubunuz olursa hem tadında offroad yaparsınız hem eglenırsınız.

evet buna katılıyorum güvendiginiz arkadaşlar veeee vakiiittt en önemli kriterler.
yoksa kimse yanlış anlamasın mesaj sayısı çok olan çok biliyor gibi görünüyor ve x grubumla burdaydık y grubumla şurdaydık muhabbetleri oluyor.... oda insanın durduk yere canını sıkıyor.
aslında bunun bi derneği olacak ona göre sistemli bi şekilde yapılacak bu off-road.
yoksa bizdeki gibi kara düzen devam eder gider
kimse bişey kazanamaz....

arkadaşlar satılsın diye son fiyat 20000tl.
araziye çıkamadığım aracı asfaltta kullanmaktan sıkıldım.
ne kadar inanırsınız bilmiyorum ama durum o...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,807
Kayıtlı Üye Sayımız
166,611
Kaydolan Son Üyemiz
halilkarabacak

Çevrimiçi üyeler

Geri