satilik 1977 model cj5

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bayraktar Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 22
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,776
Ynt: satilik 1977 model cj5

arkadaslar ne fiyat yazdikki bilende bilmeyende yorum yapti bu üzücü yorumlari daha fazla cekemeyeceyim ve cj5 satmaktan vaz gectim cünkü artik cj5 lada nivayla bile kiyaslamaya basladilar bence cj5 yasanmasi gereken büyük bir mutluluktur bilen bilir baska bir söze gerek yok yinede kimseye kirginlim yok herkese tesekkürler ben cj5 kullanmaya devam edeceyim NOT : OTOMATIK SANZUMAN ICIN MSN YAZMANIZA GEREK YOK ONUDA SATMIYORUM BU CJ5 TAKACAGIM HERKESE SELAMLAR

Etiketler
ARANIYOR CJ8 ÖN ARKA DEFRANSIYELI

ARKADASLAR CJ5 SATMAKTAN VAZ GECTIM VE CJ8 ÖN ARKA KOPLE DEFRANSIYELINI ARIYORUM BUNUNLA ILGILI YAZABILIRSINIZ TESEKKÜRLER

burda aractan anlayanda yorum yapıyo anlamayanda nasıl nivayla eş tutulur cj burdan anlaşılıyor cok istememiş zaten fiyatlar orda aracların varsa 8veya 9 yazsın alalım hemen arıyoruz zaten

cok kullandım cj5 kullanıları görüyoruz hepsi kalıyor dagda akis kesiyor yada şanzumanda arza veriyor o fiyatlara alınöaz bence en guzel jeep choreek bence ne yazarsanız yazın ben ce boş willys daha iyidir cj5de bence hiç olmazsa parca kırmıyor arazide

bakin arkadaslar siz o fiyatlara bulursaniz buyrun alin hayirli olsun ama karadenizde bu fiyatlara tuzla aliniyor oda iyi yapilmis olursa benim kimseye kirginlim yok kimseylede bos bos konusmaya girmeye niyetim yok siz birde internetde ikinci el araba sayfalarina girin ve cj5 fiyatlarina bakin beni ondan sonra kinayin ve ben o gördünüz araci o hale getirebilmek icin cok urastim ustalarin elinden cektiklerimi bir ben birde allah biliyor ve bu olayi burda noktaliyorum kimsenin kimseyi kirmaya haki yok ve ben yinede herkese selamlarimi sunar hoscakalin. not ayrica aracimi satmaktan vaz gectim bilginize

bayraktar kardeşim emeğinize saygımız var ... bu emek yapalım satalım için değil bu bir sevda işi... sevdanız bittiğinde aracınız ile duygusal bağı bitirip satılabilir fiyat koymanız daha iyi olabilir di. efendim güle güle bininiz.

sevgil abicim size kesinlikle katiliyorum ve hak veriyorum bende bu sevdayi yasamak istedim fakat yurt disinda yasadim icin vakitsizlikden yasayamiyorum ve masrafli bri hobi dizler yurd disida kaldimiz icin tatile geldimizde onunla urasmaktan aileye vakit ayirmak sorun oluyor yoksa ben ve cocuklarim jipimizi cok severek kulaniyoruz güzel yorumunuz icin ayrica tesekürler saygilarla hosca kalin

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,676
Kayıtlı Üye Sayımız
166,526
Kaydolan Son Üyemiz
Tuncaytuna02

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR