[Satıldı] - 1991 Model Nissan Patrol GQY60

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan sehzata Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 174
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 24,960
ict3055' Alıntı:
Ben alsam 35, 36, 37 ne kadar sığdırabilirsem sığdırırım.
Fiyat makul şuan, aracım olmasa düşünürdüm... :smiley:

katılıyorum ama arayanlara anlatmak mümkün değil ki, bu aracı kimse bu fiyatlara satmaz, ama hala arayıp pazarlık yapmaya çalışanlar var ;D

Etiketler
sehzata' Alıntı:
katılıyorum ama arayanlara anlatmak mümkün değil ki, bu aracı kimse bu fiyatlara satmaz, ama hala arayıp pazarlık yapmaya çalışanlar var ;D

Almaya kalksan 5 ayda gönlüne göre bulamazsın.
Sıkışıp satmaya kalksan 5 ayda gönlünü edemezsin ;)
Yapacak bir şey yok abicim.
Ama kamp ve off road aktivitelerinin ikisininde bir arada yapılabileceği bir araç bence.

ict3055' Alıntı:
Almaya kalksan 5 ayda gönlüne göre bulamazsın.
Sıkışıp satmaya kalksan 5 ayda gönlünü edemezsin ;)
Yapacak bir şey yok abicim.
Ama kamp ve off road aktivitelerinin ikisininde bir arada yapılabileceği bir araç bence.

aynen dediğiniz gibi :smiley: hele birde şu şekilde fiyat düşürmeye çalışanlar, ''abi bu araba çok büyük off road yapamaz zaten'' ben ne diyorum ''alma o zaman arkadaşım, ben offroad yarışına girin diye satmıyorum ki aracı'' ;D ;D ;D

sehzata' Alıntı:
aynen dediğiniz gibi :smiley: hele birde şu şekilde fiyat düşürmeye çalışanlar, ''abi bu araba çok büyük off road yapamaz zaten'' ben ne diyorum ''alma o zaman arkadaşım, ben offroad yarışına girin diye satmıyorum ki aracı'' ;D ;D ;D

Yuhh ''off road yapamaz'' zaten ha!! Arkadaş bari usturuplu at yavv...

Kusura bakmayın dostlar ama dayanamadım.

Aracı hakettiği yere vitrine koymuşsunuz :smiley:Gerçi orada çok duracağını sanmıyorum.Bu arada hala aracım satılmadı.

talkie77' Alıntı:
Aracı hakettiği yere vitrine koymuşsunuz :smiley:Gerçi orada çok duracağını sanmıyorum.Bu arada hala aracım satılmadı.

mecburen vitrine koydum, bende aracın birine azçok bir kapora verdim onu kaçırmayayım diye uğraşıyorum, satılırsa kaporamı geri verecekler, ama vitrine koyduğuma bir yandan da pişman oldum, alacak olan da olmayan da sürekli telefon trafiği, herkes bir şey soruyor, ben de en son çözümü arayanların hepsini gezenbilir.com a yönlendiriyorum. girin bakın sonra arayın diyorum, tabi sonra yine arıyorlar, malum pazarlık pazarlık. ;D ;D ;D

ict3055' Alıntı:
Fiyat makul şuan, aracım olmasa düşünürdüm... :smiley:

evet aynen, arayanlara diyorum ki, ''bu fiyata tek kapı vitara vermiyorlar'', ama hala 15 olurmu yok 16 olur mu ;D ;D ;D

vitaracılar kızmasın onlar da güzel araç ama her malın bir değeri var. ben 2 yıl önce 99 vitarayı 17.500 e sattım. şu piyasaya bakılırsa bedavaya vermişiz. şuanda aynı model vitaraların bakımlıları 20-21bin lira.

burakovali' Alıntı:
Arkadaslar arac satilimistir. Ilginize tesekkurler...

:-\ evet bende aradım gerçekten satılmış, ahhh gitti caanımmmm safari.......

dizellerine de bakmıştım, ama onlarda da çekiş düşüktü, bu makina fena birşeydi, alana hayırlı olsun...

sahibi de parayı alıp kaçtı sanırsam :D :D satıldı diye başkasından duyduk ??? (şaka bir yana sanırım sitede güncelleme var gibim, arada bir açılıyor))

GrandS' Alıntı:
:-\ evet bende aradım gerçekten satılmış, ahhh gitti caanımmmm safari.......

dizellerine de bakmıştım, ama onlarda da çekiş düşüktü, bu makina fena birşeydi, alana hayırlı olsun...

sahibi de parayı alıp kaçtı sanırsam :D :D satıldı diye başkasından duyduk ??? (şaka bir yana sanırım sitede güncelleme var gibim, arada bir açılıyor))

sayin GrandS, forum sayfasi teknik sorunlardan dolayi acilmiyordu o yuzden buraya yazamadim.

malesef uzulerek te olsa Arac satilmistir, herkese emegi ve yorumlar icin tesekkur ederim.

Elimden bir yildiz daha kaydi :(

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,523
Kaydolan Son Üyemiz
musa kula

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR