Sapanca Gölü'nde Kamping Kuruluşu - Sucuk Partisi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mycamper Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 85
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 33,339
Ynt: Sapanca Gölü'nde Kamping Kuruluşu - Sucuk Partisi

Sn.Esko,

Karavancı değilim, deneyimim de yok...

Ancak sürekli karavan forumlarını takip ederek bilgi almaya , deneyimleri öğrenmeye çalışan biriyim...

Yukarıdaki konunun dışında biri olsam da yazınızdaki bir noktaya itirazım var...

"Herkesin eğlence tarzı farklıdır, kısaca "rakı dansöz bana uymadı katılmadım" diyebilirsiniz, başkalarının eğlence tarzı sizi ilgilendirmez."

İşte bu nokta...

Eğer ben ailemle, (ki karavan hayatına eşini ikna etmeye çalışan biri olarak) o yemeğe katılsaydım, sizce karavan camiası hakkında ne düşünürdü?

Elbette herkesin eğlence anlayışı kendinedir. Ancak ulusal bazda bir karavan platformunun sahiplendiği bir etkinlikte "herkesi" bağlayacak bir tarzı yadırgadığımı belirtmek isterim.

Sonuçta Sally karavan kendi reklamını yapsın, ki güzel bir organizasyonda yapmışlar...

Ancak Platform un (ki sadece kampkaravan.org forumundaki topikleri izleyerek tanıyorum) karavan hayatını tanıtmaya çalıştığı bir etkinlikte daha dikkatli olması gerektiğini düşüyorum. Çok "şık" bir görüntü çizmemiş...

Yanlış anlamayın...Bu sadece dışarıdan bakan biri olarak görüşlerim...

Yoksa son tahlilde benim adı geçen kurumlarla en ufak bir bağım yada ilişkim yok...

Not: Rakı vb. konularda tutucu değilim. Aksine içkiyi seven biriyim. Ancak davetiye de "dansöz" vb. ayrıntılar "sürpriz" sanatçılar olarak duyurulmuştu. Eğer katılsaydık cidden sürpriz olacakmış... ;D

Etiketler

Sayın Taiga,
eleştirinize katılıyorum, ben restorandaki kısmına katılmadım, "tüh keşke katılsaymışım" gibi de hissetmiyorum kendimi. Yine de katılıp eğlenmiş insanlara bu konuda bir şey söylemeye hakkımın olmadığını düşünüyorum. Bu organizasyon, bütün olumsuz hava şartlarına rağmen güzel bir adım olmalı. Daha iyi organize edilmiş toplantılara bir başlangıç olmasını, ve daha ciddi tartışmalara sebep olmasını diliyorum.

Sayın Esko,
lütfen bu forumda şahıslara yönelik "Sayın grappa, değerli görüşlerin için teşekkür ederiz ama bence bir doktora görünsen iyi olur. " tarzınnda cümleler kurularak olayların kişiselleştirilmesine ve kişileri tahrik edecek sözler kullanılmamasına özen gösterdiğimizi hatırlatmak isterim.

Herkes olaylar hakkında, hakaret içermedikçe, kendi görüşlerini, değerledirmelerini yapmakta ve açıklamakta özgürdür. Aksi durumlar tarafımızdan uyarılır, gerekirse silinir.

Birini kırdıysam özür dilerim, amacım bu değildi... Sayın grappa'dan o cümle için özür dilerim, sadece organizsyon ile ilgili alaycı üslubunun sebebini anlamaya çalıştım...

Herkese merhaba;

16 Şubat Sapaca entikniğine katıldığımdan dolayı çok mutluyum.Emeği geçen tüm kurum ve kuruluşlara teşekkürü borç bilirim.

Bir ANAKAMP'lı olarak Türkiye'nin neresinde düzenlenirse düzenlensin, kampçılık adına yapılan her organizasyona katılarak destek olmak isterim. Bu etkinlikler katılımcıların arasındaki diyaloğun gelişmesini sağlamak bakımından çok önemli olup, etkinliği düzenleyen kurum ve kuruluşların da konuyla ilgili bakış açılarını öğrenmemize yardımcı olur. Bu vesile ile katılımcı gruplar da konuyla ilgili duruşlarını göstermiş olurlar.

Saygılarımla...

Kampkaravan forumuna gönderilen bir mesaj...
Burada da ilgilenen olabilir diye topiğe taşıyorum...
Herkese keyifli geziler...

Sevgili karavan dostları

Sapanca Karavan Kampı açılışı için yapılan etkinlikleri Kanal24 ten izledim.Karavanım olmadığı için de aranıza katılamadım. ancak yapılan etkinliklerin çok neşeli geçtiği forumdaki paylaşımlardan da belli.

Forumda paylaşılan fotoğrafları Sayın Mahmut Gumen beyin hoş görüsüne sığınarak vıdeo klip şeklinde hazırlayıp karavancı dostlara bir hatıra bir anı olarak anımsamak üzere saklamaları için ekteki linkte sundum.

Fotoğraflarını hoşgörülerine sığınarak kullandığım Sayın Mahmut Gümen beyefendiye ve grappa beyefendiye çok çok teşekkür ederim.

Bakalım beğenecekmisiniz.
Dosyayı bu linke tıklayarak indirin.
http://www.dosyaupload.net/download.php?file=79934

Saygılarımla
Ümit Okullu

Not: İndirilen zıplı dosyayı masaütüne açın üzerine çift tıklayıp izleyin. Dosya boyutu 5.74mb
Videoyu izleyemeyenler Windows Media Player ile izleyebilirler.

Özdal Bey;
6'lıdan biri olarak...
oraya gelmek en buyuk arzumdu ama hava sartlari fena olunca maalesef gelemedim.
Bende camper falan yok; bir karakaçanım var(peugeot 206) bir de cadirim...
siddetle havalarin iyilesmesinin bekliyorum....
ümidinizi kaybetmeyin bizden lutfen...
sevgiler...
Seckin Barlas

Seçkin Bey,

"6'lıdan ümidi kesin" deseniz bile kesmeyeceğiz ona göre ;)
Yapacak çok şey var daha...

Arkadaşlarınıza da selamlar, sevgiler...

Sayın Esko,

Yazdıklarınızı anladım diyorsunuz ama gene anlayamamışsınız bu konudaki yazımı daha anlaşılır şekilde izah edeyim.

Saly karavan için ne yazmışım reklamını yaptı demişim, sizde ticari bir kuruluşun reklam yapmasından daha doğal ne olabilir demişsiniz, dernekle alay etti gibi cümleyi ben kurmadım siz kurmuşsunuz. Rakı,dansöz meselesini yazmışım resimlerde de görüldüğü gibi bunu herhalde kimse inkar edemez üstelik bu başkalarının eğlence tarzı dediğiniz kamp karavan severlerin ailece katılacağı bir davetti, size ANAKAMP ın sitesindeki şenlik resimlerini izlemenizi ve karşılaştırma yapmanızı öneririm.
Kırkpınar belediyesine gelince şimdi ben belediyenin o soğukta uğraş verdiğini yazmışım fakat kastettiğim bu arazi Karayolları arazisi olduğundan burasının başka bir kuruma yada kişilere devri ancak ve ancak belirli ilişkilere bağlı olabileceği idi, burası Türkiye dediğiniz gibi Patagonya olsa belki olabilirdi.
Gazetegez Sapanca dışından kişilerede adını duyurdu yazmışım, sizde her gazetenin amacı bu değilmi yazmışsınız ne var bunda alay nerede.

ANAKAMP ile ilgili yazdıklarımda milliyetcilik değil, görüşlerimdir.

Bu arada özrünüzü kabul eder, başka bir etkinlikte tanışmayı birbirimizi daha iyi anlamamızı dilerim

Saygılarımla,

Merhaba,
Etkinlik ilk duyurulduğunda katılmama kararı almıştım, kendime göre geçerli nedenlerim vardı , daha sonra ANAKAMP olarak katılacağınızı duyduğumda "neden olmasın" derken, A2 Motorsiklet yazılı sınav tarihi ile çakıştı.
Gördüğüm kadarı ile ANAKAMP olarak, etkinliği doya doya yaşamışsınız, hem kamp alanında hem de tepelerde, kıskanmadım desem yalan olur :smiley: Bir dahaki sefere inşallah. Bu arada kamp alanının Belediye'nin tasarrufunda olmadığı Karayolları'nın tasarrufunda olduğunu duyunca açıkçası pek umudum kalmadı. Bürokratik engeller yüzünden bu alanın kamp alanı olamayacağını görüyorum.
Bu kişisel fikrim kimseyi bağlamaz, zaman içinde gelişmeleri göreceğiz.
Görüşmek dileği ile...

Sevgili dostlar.
Ne mutlu bana.
Sapanca Kırkpınar Belediyesi Karavan Kampı fikrini ortaya atmak için ziyaret ettiğim Belediye Başkanı Sayın Niyazi Bağdat'tan aldığım cesaretle koyulduğum bu yolculuğun maddi desteğini de Saly Karavan Erdal Başoğlu'ndan aldıktan sonra gerçekleştirilen bu yolculukta katılımları ve fikirleriyle destek veren herkese sonsuz teşekkür ederim. Bazı eksikliklerimize rağmen çok ciddi sayıda aldığım övgüler sonucu kendime "ne mutlu bana" dedim. Çünkü gördüm ki bu camiada önemli bir eksiğimiz olsaydı topa tutulacaktık. Neyseki çok güzel gelen tepkiler sonucu gece içinde de söylediğim gibi bu organizasyonu senede 4 kez tekrarlayacağız. Bu sefer Mayıs ayının ilk haftasında Adapazarı Islama Köftesi partisiyle sizlerle tekrar birlikte olacağız. Bu arada çeşitli övgüler yanında sorular ve küçük tenkidler de aldık. Tenkidtlere tabiki açığız. Her türlü bizi ilgilendiren sorulara da cevap vermeye hazırız. Örnegin toplanma yerimiz Karayollarına ait. Bu alan Kırkpınar Belediyesi tarafından kiralanmış durumda. Ancak Karavan Kampı konusunda gerekli girişimlerde bulunuldu. Bu konuda bir problem olmamakla beraber olması bile sorun olmayacaktır. Çünkü Karayolları ile geceyi geçirdiğimiz alan arasında sadece tel örgü var. Biz sadece ulaşım kolaylığından dolayı Karayolları parkını hedefledik. Tel örgüyü geçmek için ortalama 3 km dolaşmak gerekiyor. Bu engel olmasa Şahıs malı olan göle O arazi karavancıların çok daha fazla tercih edecekleri alan olur. Sonuçta öyle yada böyle artık karavancıların Sapanca gölü kenarında bir yeri var. Bu vesile ile herkese sonsuz teşekürler.
Şaban Mergül
Not Organizasyonla ilgili heber ve fotoğrafları www.gazetegez.net te bulabilirsiniz

Sayın Grappa.
Gözden kaçırmış olduğunuzu düşünerek akşamki yemek fotoğraflarına daha dikkatli bakmanız için http://www.gazetegez.net/detay.asp?hid=305 linkini tıklayıp, ailesiz masa olmadığını görmenizi isterim.

P1050981.jpg

bu nasıl bir araçtır böyle. orayada nasıl gitti anlayabilmiş değilim.

Özdal Bey,

Mardin'e düzenlenen 8 Mart etkinliğine ANAKAMP üyelerinden katılacak olan , katılmayı düşünen varmı acaba? Ben verilen telefon numarasını aradım adımı yazdırdım geri döneceklerini söylediler , bir haber çıkarsa paylaşırım.

Saygılar,

Murat Bey,

henüz 8 Mart etkinliğine katılacağını duyuran kimse olmadı.
Sanırım kişilerin kafası karışık, çünkü hiç birşey net değil.
Yapacağınız görüşmenin ardından bilgileri paylaşırsanız seviniriz.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,793
Kayıtlı Üye Sayımız
166,607
Kaydolan Son Üyemiz
yoldakiDeli

SON KONULAR

Geri