Sapanca Gölü'nde Kamping Kuruluşu - Sucuk Partisi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mycamper Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 85
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 33,339
Ynt: Sapanca Gölü'nde Kamping Kuruluşu - Sucuk Partisi

özdal bey,

Dediğim gibi siz ilk kamp yerinden ayrılıp kartepe tarafına çıkacağınızı belirttiğinizden bizde zincirimiz
olmadığından aşağıdaki kamp alanına geçtik büyük ateşin etrafında biraz oyalanıp ısındıktan sonra dansözlü yemek partisine katılmak istemediğimiz için döndük, bu arada sizin konaklamak için tekrar kamp yerine döneceğinizi bilebilseydim büyük ihtimal kalırdık, karavan sayısı da hemen hemen dediğiniz rakkam.

sevgilerimle,

Etiketler

Murat dostum,

aslına bakarsan, yukarıda yani Kartepe / Kuzuyayla tarafında durum sandığımızdan çok kötü çıktığı için kamp alanına döndük. Yani etkinlik alanından ayrıldığımız zaman, kamp alanına dönmemiz sadece ihtimaller arasındaydı. Yoksa döneceğimiz kesin olsa bile zaten dansözlü yemekli bir etkinliğe katılmayacağımızı buradan, daha önceden duyurmuştuk, biz yine kendi kampımızı yapacaktık.
Umarım en kısa zamanda birlikte bir kamp yapma şansını yakalarız, bundan biz de çok memnun oluruz.

Normalde hafta sonu nöbeti yok iken, tatildeki arkadaşın zamanında dönmemesi sonucu ihale bize kaldı ve bir yere gidemedik... :'(

Kaçırmışız nefis ortamı...

En çok ta sizin ateş başı şarkılarınızı özledim... :D

Umarım 2. Anakamp şenliğini kaçırmam...

Bu arada dansözlü yemeğe ise diyecek söz bulamıyorum... :eek:

2169.jpg

Haldun dostum,
açıkcası gözlerimiz seni aradı. Ama zaman zaman, çok istediğimiz ve önceden planını yaptığımız halde, son dakka golleri nedeniyle bazı etkinliklere katılamıyoruz, önemli olan gönüller bir olsun.
Umarım ANAKAMP'ın 2.Anadolu Kamp Karavan Şenliği'nde beraber oluruz. (Daha öncesinde bir kamp yapar ve görüşürsek de daha memnun oluruz.)

Bu dansöz hamlesini de görünce anladım ki Özdal hocamın dediği doğru...

Yanılmıyorsam 3 kategori var...

1- Motokaravancılar...

Ki sanıyorum genelde dolaşmayı seven veya sevmeyip kamplarda 20 gün kalanlar olarak ikiye ayrılıyorlar...

2- Çekme karavancılar...

Çoğunluğu yazlık ev mantığını karavana taşıyanlar oluşturuyor sanıyorum... Gittiğim her kampingte brandası örtülü onlarca çekme karavan duruyordu ve sahipleri her yaz gelip tatillerini orada geçiriyordu... Çekme karavanıyla cidden gezen çok az kişi okudum...

3- Camper cılar...

Kısaca Özdal hocam gibiler... Genelde hafta sonları, yaz tatillerinde ise uzun süreler boyunca çok yer gezip gören, doğada kalmaya açık, cidden tatili aktif olarak yaşayan insanlar...

Kendimi 3. kategoriye yakın görmekteyim...

Umarım bu farklı beklentilere sahip olan karavancılar ortak bir platform oluşturabilirler ve karavan üreticilerine, malzeme temin edenlere, vergi konusunda maliyeye kadar geniş bir kesime baskı grubu oluşturabilirler...

Ne kadar geç okudum yazılanları...mycamper markasının o sıcak ve kişilikli şemsiyesi yine özgürlüklerin katagorize edilmeyen mutluluklarında buluşturuyor,koruyor bizleri...Ne mutlu bizlere...Ne mutlu Anadolu karavanseverlerine ve özgür kampçı ruhu taşıyanlara...
Ağbi olmak güzel de asıl güzeli kimlerin ağbisi olduğunda ...
Sizlerin büyüğü olabilmek güzel, ama "antiemperyalist karavancıların !.." ağbisi olabilmek hele hele bir başka güzel..Teşekkürlerimle,

RÜZGAR

çok güzel bir kamp olmuş , paylaştığınız için teşekkürler ;)

Resimden anladığım kadarı ile Akşam yapılan dansözlü, yemekli eğlence zannederim bekarlığa veda partisiymiş , :D İyiki kalmamışız çünkü hiç aile yok düşünsenize ailenizle o masanın yanında oturduğunuzu :mad:

Sevgilerimle,

Hüseyin Abi,

gözlerimiz bir tanıdık ve abimiz olarak orada sizi de çok aradı. Ancak forumu takip ettiğim için, gelmeyeceğiniz ihtimalini de hesaba katmıştım.

ANAKAMP'a dair güzel sözleriniz için arkadaşlarım adına teşekkür ederim.

ANAKAMP farkını yansıtacak fotoları az sonra yüklemeye başlayacağım.

Of of of... Fotoğraflara bakarken içim gitti vallahi, harika bir etkinlik olmuşa benziyor. Tabi içim gitti derken dansözlü fotoğrafı kastetmiyorum. :smiley: Çok yadırgadım doğrusu...

Merhaba Arkadaşlar,

Güzel bir gezi oldu. :smiley:
Bendeki fotoğraflara orjinal haliyle aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz. (19MB)

http://**.com/files/92889768/anakamp.zip

Levent Bey'in aracının kurtarılmasının videosunu divx yapıp aşağıdaki linke koydum. (10MB)

http://**.com/files/92878752/Levent_Kurtar.avi

Özdal Bey, beğendiğiniz fotoları kullanabilirsiniz. ;)

Ferhat Şirin

Ferhat (KIA Camper), senin resimlerden bazılarını buraya koyuyorum:

IMG_6653.jpg

IMG_6655.jpg

IMG_6656.jpg

IMG_6660.jpg

IMG_6661.jpg

IMG_6664.jpg

Kırkpınar Belediye Başkanı Sayın Niyazi Bağdat'a teşekkürlerimizi ve desteğimizi belirtip ANAKAMP filamasını hediye ettik, başkan da filamayı saklayacağını ve bu desteğe layık olmaya çalışacağını ifade etti.

IMG_6667.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,793
Kayıtlı Üye Sayımız
166,607
Kaydolan Son Üyemiz
yoldakiDeli

SON KONULAR

Geri