Ynt: Sapanca Gölü'nde Kamping Kuruluşu - Sucuk Partisi
Haşmet dostum, seni de etkinlikte aramızda görmeyi çok isterdik. Umarım başka etkinliklerde artık...
Mesela bu arada ANAKAMP'ın geçen sene ilkini düzenlediği Anadolu Kamp Karavan Şenliği'nin bu sene İKİNCİSİNİ yapacağız. Onu diğer illerden katılımı da düşünerek ortada, ulaşılabilir bir noktada yapmayı düşünüyoruz.
Ömer bey, sucuk partisi TEM üzerindeki kamping yapılması planlanan cepte yapıldı, akşamki kamp alanı ise o cebin altına denk gelen alandaki araziydi. Zeminin çok yumuşak olmasından dolayı biz o alana girmedik. Ama ihtiyacı olanlara elektrik verildiğini biliyorum. Bizim kamp yaptığımız noktada araçlarımız poyraza maruz kalacak şekilde olmasına rağmen herhangi bir donma olayı yaşamadık. Yaşayan arkadaşlar varsa forumumuzdan bunu aktarabilirler.
Diğer sorunuza gelince; "kaç karavan vardı?"
Bunda, samimi olmak gerekirse, kendimizi aldatmanın alemi yok, başka yerlerde beyan edildiği gibi, 50 karavan filan yoktu.
Resimlerde gördüğünüz karavanların çoğu Saly karavan'ın sponsor olması gereği, tanıtım amacıyla fabrikadan getirmiş olduğu karavanlardı. Bunlarda kiralık gibi konaklama yapıldı mı bilmiyorum.
Daha da açık olmak gerekirse; bu sayıyı ben de çok merak ediyorum.
ANAKAMP her etkinlikte olduğu gibi bunda da şeffaf ve ne yaptıysa gerek fotograflarla, gerekse yazıyla, olduğu gibi kendi sitesinde veya bu forumda kampçı dostlara aktarmaktadır.
Bu etkinliğe ANAKAMP'tan 6 camper katılmıştır, bunlardan 4'ü kampa kalmıştır.
Diğer dernek veya kulüplerden kaç karavan katıldıysa onlar da yazsınlar, gerçek sayı 50 mi yoksa değil mi biz de görelim.
orijinal boyut:
http://i244.photobucket.com/albums/gg1/gezzgin/sapanca_16_02_2008/sucukpartisi_kac_karavan.jpg
Şimdi bu sözlerime "sataşma" veya başka yakıştırmalar diyenler olacaktır diğer derneklerden. Ben de isterdim gerçekten de 50 karavan katılmış olsun. Hatta daha fazla katılım olsun. Ama olmayan birşeyi, bırakın başkalarını, kendi içimizde bile konuşurken "50 karavan vardık" filan demenin, kendimizi aldatmanın alemi yok. Ve unutmayalım, fotograflardaki motokaravanların bir kısmı sponsor Saly Karavan'ın etkinliğe getirmiş olduğu karavanlar, katılımcılara ait değil. Bu sayıyı merak eden de Saly Karavan'dan öğrenebilir sanırım.
http://www.saly.com.tr/saly/iletisim.asp
Fotografta görünmeyen karavanları da Saly Karavan'ınkilerin yerine sayalım, üzerine hayali bir kaç karavan daha ekleyelim, yine de 50 karavana ne kadar uzak olduğumuzun yorumunu sizlere bırakıyorum.