Samanlı Dağlarında Ufak Bir Tur (28 Aralık 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan dronder Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 57
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 11,173
Ynt: Samanlı Dağlarında Ufak Bir Tur (28 Aralık 2008)

araçlarımız...

IMG_0587.png

IMG_0588.png

IMG_0589.png

IMG_0590.png

Etiketler

bu alanda 2 lastik yardık :(

ilk önce fatih anladı lastiğin patladığını. fatihin lastiği değiştirirken mustafa çok güldü ;D ve 500 metre sonra mustafa

sağa çekti. onunda sağ ön lastik gitmişti ;D mustafanın lastiği değiştirirken kafamda şimşek çakmıştı ;D hemen zj nin

yanına gidip bütün lastikleri ikişer defa kontrol ettim :D :D :D benim lastiklerde bişey yoktu ama telsiz anonsunda

mustafa sürekli "önder sağ arka lastiğin inik" diyip yüreğimi ağzıma getiriyordu :D

ve bendeki son data bu video...

th_karmeydan.png

Tebrikler çok güzel gezmişsiniz. Darısı bizim başımıza. :D
Bu arada sac tava muhteşem görünüyor, yapanların ellerine sağlık yiyenlere afiyet olsun.

Doğan abi senin araçta herhalde ok144 var. Yanına zincir almadan kara girilirmi? Bu konu hakkında düşüncelerini bildirirsen sevinirim.

dogan54' Alıntı:
Suadiyeden veya Aslanbey'den girip Kestanedüzü'ne çıkın,sağa dönen yola girin(Örnek köy-Serindere yolu) ve hemen tekrar sağa dönün,az ileride o bol karlı tepeyi görürsünüz.
Kestanedüzün deki tepeden sağa dönmeden direk asfalt yoldan yola devam ederseniz az ilerden sola dönülünce Kartepe otel yoluna girersiniz.
İy gezmeler.
cok tesekkur ederim :smiley:

Bekleye bekleye ağaç olduk ama fotolar güzel beklemeye degdi gibi
bende bi takım kuracam ama oyle A takımı degil Z takımı olacak

yunus bager' Alıntı:

bu takım olayına bende varım Z takımı kulağa hoş geliyor beni de alırmısın yunus abi takıma...

yunus bager' Alıntı:
;D şener lacivert cj5 ( standart ) ;D

ismini ve avatarını degişince tanıyamadım
eyvallah şener anladın sen onu

yunus bager' Alıntı:
ismini ve avatarını degişince tanıyamadım
eyvallah şener anladın sen onu

ben tek başıma bıktım yaaa gezmekten abi organizasyon yok galiba hiç var mı senin bildiiiin veya kulaana gelen bişeyler bu aralar...!!

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,708
Kayıtlı Üye Sayımız
166,547
Kaydolan Son Üyemiz
Tsukuyomi

SON KONULAR

Geri