Samanlı Dağlarında Ufak Bir Tur (28 Aralık 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan dronder Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 57
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 11,175
Ynt: Samanlı Dağlarında Ufak Bir Tur (28 Aralık 2008)

ben tek başıma bıktım yaaa gezmekten abi organizasyon yok galiba hiç var mı senin bildiiiin veya kulaana gelen bişeyler bu aralar...!!

Etiketler

şener benim ayda sadece 2 gün iznim var bu hafta izinliyim eger kimse çagarmssa bişeyeler yapmayı düşünüyorum bakalım biraz geçsin.

Ha şöyle bizi anlayan biri cikti
da önder hoçam ben 32 senelık izmitliyim ama öyle biyer duymadım acaba tam olarak neresi

yunus bager' Alıntı:
Ha şöyle bizi anlayan biri cikti
da önder hoçam ben 32 senelık izmitliyim ama öyle biyer duymadım acaba tam olarak neresi

yunus dostum delmece yalova da ...

nivatr den dostlar bir gezi düzenlemiş. yani anlayacağın biz misafiriz ;) yoksa açardık aslan gibi başlığımızı...

-----

bu arada yanlış anlaşılmak istemem. planlı gezileri duyurular bölümünde duyuruyorum. ama bazende plansız programsız 3-5 araç çıkıyoruz. o zaman haber veremiyoruz. gönül hep beraber olmak istiyor ama malum hayat şartları buna engel...

ama ocak ayı içinde yine geniş katılımlı bir kuzuyayla çıkarması yapalım...nedersiniz?

ocak ayı ıcındekı kuzuyayla gezısının tarıhını sabırsızlıkla beklıyorum. ;)

2fast4you' Alıntı:
ocak ayı ıcındekı kuzuyayla gezısının tarıhını sabırsızlıkla beklıyorum. ;)

en az bir hafta önceden duyurular bölümünde duyururum ;)

aslında bende sabırsızlıkla bekliyorum... mermerde suçuğu özledik ;D

efe_41' Alıntı:
önder abi profilindeki foto arabanın sonraki günlerde alacağı durumun bi göstergesimi ?

yok o son nokta olacak :D ...

bu sezon başka bişey yapmayacağım... nisanda amerika yolu gözüküyor. getirebilirsem ön-arka elektrikli kilit projesi var. birde biraz daha yükselteceğim galiba...

yunus bager' Alıntı:
Bekleye bekleye ağaç olduk ama fotolar güzel beklemeye degdi gibi
bende bi takım kuracam ama oyle A takımı degil Z takımı olacak

bandit' Alıntı:
bu takım olayına bende varım Z takımı kulağa hoş geliyor beni de alırmısın yunus abi takıma...

Yunus oyuncular çoğalıyor, takımı ne zaman kuruyosun??? :smiley:

Delmece olayı beni bu hafta biraz kasar abi,araba rektefiyeye girdi bu gün yarın çıkarırım ama okadar yola güvenemem gitmeye,Bu zamana kadar motor 5 silindir çalışıyomuş,usta bi de kızdı bana sen hiç farketmedin mi bunu nası sürdün bu arabayı böyle.araba bi çıksın bakalıım da bu hafta izmit sınırları dışına çıkamam herhalde.Ama delmece mükemmel bi yer,bir bisiklet organizasyonuna katılmıştım orda,Erikli de süper delmece de şimdiden ladacı kardeşlerimize teşekkürler sorunsuz faaliyetler...

Ama Z takımı bi organizasyon yaparsa izmit içinde seve seve katılırım.. ;D

Umut abi doğru diyosun da L takımı olursa bizim yerimiz yok ozaman orda .... doğru mu? ;D ;D ;D

Z takımı uygundur arkadaşlar......Şener sen biliyosun beni......

selamlar.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,708
Kayıtlı Üye Sayımız
166,547
Kaydolan Son Üyemiz
Tsukuyomi

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR