Ynt: Saly'ye 4.25 Karavan Yaptırıyorum
Merhaba Mesut bey,
hatasız olsaydık sizin değeriniz nasıl anlaşılacaktı
blogları bilirsiniz birilerinin reklamını yapmak yada bedeli karşılığı sövüp sayma yeri olarak çokça kullanıldı underground yanlarıda yok değildi, neyseki günümüzde çok daha verimli kullananlar arttı. (amacını aşmayan kullanıcıları tenzih ederim.)
forum içinde blog zihniyeti çokta kötü olmasa gerek forum kuralları gözetildiği sürece monologdan dialoga geçişte gelişimin ve öğrenmenin önünü açan alan olarak bakabilirmiyiz, zira okuyucuların bilgilenmesi kadar konu sahibinin süreci yönetme yolu olarakta değerlendirsekmi ?
Selamlar
EvliyaCelebi2' Alıntı:Bu başlık sizin...
@güngör
O zaman galiba "Blog" olurdu.
Forumlarda başlıkları açanların konuşulan ortamlarda muhabbet açmaları ile eşdeğer diye düşünüyorum. Sanırım onlarda zaten başka birşey hedeflemiyorlar ve bloglarda kendi kendileri ile konuşmaktan haz etmiyorlar.
Üstelik bu konuda tekelci düşünmek, canlılığa set çekmez mi ?
(Levend bey, inanın bugün yatağın ters tarafından kalkmadım. Sadece umarım nazım geçen sizi, forumda arada rastlandığı düşüncesine karşı "gelinim sen anla" modunda kullanıyorum. Bu başlıkla alakası yok !)
Merhaba Mesut bey,
hatasız olsaydık sizin değeriniz nasıl anlaşılacaktı
blogları bilirsiniz birilerinin reklamını yapmak yada bedeli karşılığı sövüp sayma yeri olarak çokça kullanıldı underground yanlarıda yok değildi, neyseki günümüzde çok daha verimli kullananlar arttı. (amacını aşmayan kullanıcıları tenzih ederim.)
forum içinde blog zihniyeti çokta kötü olmasa gerek forum kuralları gözetildiği sürece monologdan dialoga geçişte gelişimin ve öğrenmenin önünü açan alan olarak bakabilirmiyiz, zira okuyucuların bilgilenmesi kadar konu sahibinin süreci yönetme yolu olarakta değerlendirsekmi ?
Selamlar