Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan serkan şen Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 10,583
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 687,184
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi

cheroozeki' Alıntı:
valla hala arıyorum resim denen bir şey bulamadım bircan hanım help help :((( :-\

Zeki bey,
eger foruma girişte "üyelik" girişi ile girmezsen..normal girersen sadece yazılı metinleri görürsün..Fotografları göremezsin..
Yada belli mesaj sayısına kadar kısıtlama vardı..ama bu foto yükleme içindi...
Eger üye girişi yapıp hala göremiyorsan..belki modem yavaştır bir süre bekleyip sonra fotograflar çıkar..bi dene..
Ayrıca sana emaille 20-25 adet uçan Cheroke fotograflarını göndermiştim.Hani kupa aldıgınız off road yarışları varya ;D ;D

İsmail adaşa selamlar..

Etiketler

Leyla hanım;
Fotokritik fotograf sitesi ücretli degil.Herkes üye olabilir.
sadece yüklediginiz fotograflara belli bir sayıda eleştiri gelmesi lazım ki...asaletiniz onaylansın..

zeki abinin bi fotosuda bende varmış onuda ekliyimm...

DSC01339.jpg

Baran 54' Alıntı:
hamdi abi avartar resmi değişmiş senin yakışıklı pozundan sonra daha yakışıklı bir resim gelmiş :D :D :D şaka şaka kızma hemen bmw den sonra suzucu oldun galiba haırlı olsun abi
yodan çıkıyosun yine ama ben sülüklü göl gezisinde söylemiştim birgün herkez fenerbahçeli ve suzukici olucak diye.......... ;) :D ;D ;D ;D
dorudur beyaz kuğu gitti,gri bmw geldi,oda gitti,beyaz martı geldi bide suzinin tadına bakayım.senin sözünde yarısı doğru olsun istedim.fener kısmı hariç tabii :smiley:)

Günaydın Sakaryaa..
günaydın Zeki bey...hayırlı işler..

gününüz güzel olsun...

Zeki bey seni aramızda görmek bizi gerçekten fazlasıyla memnun etti...İyi ki varsın..

Fazla siteye giremiyorum abi araban da hayırlı olsun sonunda almışsın ama ben daha göremedim..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,768
Kayıtlı Üye Sayımız
166,585
Kaydolan Son Üyemiz
Marin Bow Denizcilik

SON KONULAR

Geri