Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan serkan şen Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 10,583
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 688,905
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi

akhanlı' Alıntı:
Günaydın sinan abi
günaydın dündar yaşıyonmu kardeş nerelerdesin yaa..
)

GÜnaydın buralardayım şimdilik bugün uğramaya çalışcam size :=)

Etiketler

Hadi ya iyidi orası neyse artık uğramaya çalışırım..Babam daha iyi yaylanın tadını çıkartıyorlar...

dundaralp' Alıntı:
)

GÜnaydın buralardayım şimdilik bugün uğramaya çalışcam size :=)

Günaydın Leyla Hanım Artvin yolculuğu ne zaman Hakan temmuz diyordu, bu arada hakan yeni bir mekan açtımı?

selam
herkezin kandilini kutlar nice senelerde beraber olmak dileklerimle arkadaşlar..
bu arada kızmayın ya hergün takip ediyoruz yazmasakta sizleri
saygılarımla mustafa

gelgezelim' Alıntı:
selam
herkezin kandilini kutlar nice senelerde beraber olmak dileklerimle arkadaşlar..
bu arada kızmayın ya hergün takip ediyoruz yazmasakta sizleri
saygılarımla mustafa

Seninde kandilin mubarek olsun gelgezelim
muhabbetlere imkanlar doğruıltusunda katılmak lazım bence arada bir bir şeyler yaz

Tünaydın herkese.... Nasılsınız ?

Herkesin şimdiden kandili mübarek olsun.....

Bu ara siteye giremedim.cemiyetimiz vardı bide saglık problemleri falan.ama yıkılmadım ayaktayım ;D :D ;D

http://www.dailymotion.com/video/xdykro_hamdi-tekmen-off-road-ama-aracy-yor_auto

Aracı bir gün önce aldığım için fazla kasmadım...! Bakım yaptırıyım tanıyım seneye birinciliğimi izlersiniz artık.. :smiley: ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,784
Kayıtlı Üye Sayımız
166,598
Kaydolan Son Üyemiz
emerer

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR